Achmea Talentship voor Audit, Risk & Compliance - Powered by ARC People - Zeist, Tilburg of Apeldoorn

Introductie

Ben jij analytisch ingesteld en draag je graag bij aan verbetering van de processen van Achmea? Dan is dit een supermooie kans. Sluit je aan bij het Achmea Talentship, waarbij je tijdens anderhalf jaar 3 verschillende functies mag bekleden….en uiteindelijk jouw favoriete functie kiest. Binnen een maand zou je kunnen starten, maar ook als je later pas beschikbaar bent!

Functie

Wat ga je doen?

Je gaat in dit Talentship binnen Achmea aan de slag binnen 3 verschillende werkgebieden: Audit, Risicomanagement en Compliance. Wellicht zeggen deze termen je nog helemaal niets. Dat horen we vaker. Belangrijk is, dat het bij alledrie draait om verbetering van de interne beheersing. Met jouw werk maak je namelijk directe impact op de manier van werken. Binnen allerlei processen, afdelingen, projecten, et cetera. Die impact bereik je op verschillende manieren. In het eerste half jaar ga je belangrijke risico’s onderzoeken (“Toetsen en beoordelen”). In het tweede halfjaar ga je het management vooral uitdagen / challengen en faciliteren om de juiste aandacht te laten uitgaan naar die risico’s (“Kaders stellen, ondersteunen, bewaken en rapporteren”). En in het derde halfjaar implementeer je belangrijke maatregelen om risico’s continu te beheersen (“Uitvoeren en beheersen”). Bij al deze verschillende werkzaamheden komen jouw analytische skills goed van pas.

De kans van dit Talentship wordt geboden door Achmea, in samenwerking met ARC People. Achmea is één van de belangrijkste financiële dienstverleners op de Nederlandse markt, waar de behoeften en verwachtingen van de klant centraal staan. ARC People is een specialistisch bureau, met deskundigheid binnen de vakgebieden Audit, Risk en Compliance; deze deskundigheid wordt benut in het gezamenlijke Talentship.

ARC People biedt jou om te beginnen een dienstverband van anderhalf jaar, waarmee je achtereenvolgens drie perioden van een half jaar drie verschillende functies binnen Achmea mag gaan vervullen. Om deze functies goed te kunnen uitvoeren, bieden wij je een compleet begeleidingsprogramma: een basisopleiding van 8 dagen, terugkomdagen, begeleiding in je opdracht en een externe personal coach. Na afronding van het Talentship kies je jouw favoriete functie op basis van jouw drie ervaringen….en krijg je gegarandeerd een baan aangeboden bij Achmea!

De functie-eisen

Om als Talent te kunnen instromen in dit Talentship voldoe je aan de volgende eisen:

  • Afgeronde WO-opleiding;
  • Studierichting Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of vergelijkbaar;
  • Affiniteit met het doen van onderzoek en het geven van adviezen;
  • Prettig nieuwsgierige, positief kritische en onderzoekende instelling;
  • Analytisch, luisterend en gespreksvaardig;
  • Leergierig en gewend om jezelf kwetsbaar op te stellen;
  • Je bent beschikbaar op 3 april 2023.

Jouw arbeidsvoorwaarden?

Het is een functie voor 36 uur per week. Binnen Achmea zijn er verschillende werklocaties mogelijk: bijvoorbeeld Apeldoorn, Zeist of Tilburg. Hybride werken is van toepassing (50-50). De opleidingen en coaching zijn in Hilversum. Als trainee ontvang je gedurende het Talentship een salaris van 3.000,- op basis van 36 uur. Bij indiensttreding bij Achmea ligt er een mooie salarisverhoging in het verschiet, plus een scala aan opleidingsmogelijkheden.

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar mkoevoets@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Mark Koevoets, Director Sourcing, op nummer 06-81042498.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede starters aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.