Wij vieren 10 jaar van groei en kwaliteit in Audit, Risk en Compliance

25 april 2023

Q1 2023 zit er alweer op en de jaarcijfers voor 2022 worden langzaam maar zeker definitief. Wat in ieder geval al duidelijk is, is dat ARC People de groei er wederom weer goed in heeft zitten: 70% ten opzichte van 2021! Na een kleine omzetdip in het Coronajaar 2021 hebben we de groei weer meer dan stevig te pakken. Al sinds de start, 10 jaar geleden, kennen we op één coronajaar na, elk jaar ‘double digit’ groei. En ook Q1 van dit jaar ziet er alweer beter uit dan Q1 van 2022.

Groots zonder grote naam

We zitten in een groeimarkt: de vraag naar meer zekerheid, risicomanagement en zorg voor naleving van steeds meer regelgeving leiden tot een groeiende vraag. We zijn er trots op dat we als ARC People hier een bijdrage aan leveren. Onze groei zit bij bestaande klanten maar ook steeds vaker bij nieuwe klanten. Voor hen zijn wij een serieus alternatief voor de oude gevestigde orde.

En dat is terecht. Hoewel we geen grote naam hebben om externe assurance ‘af te dwingen’, zijn we in kwaliteit, flexibiliteit en value for money vaak de meerdere. Onze partners hebben jarenlange ervaring in het vak en verkopen geen knollen voor citroenen. Zij weten waar het over gaat. En mocht dat een keer niet zo zijn, dan vertellen zij dat ook eerlijk.

In deze krappe arbeidsmarkt bewegen we mee met passende oplossingen: naast de gebruikelijk werving en standaard interimcapaciteit, bieden we ook flexibele oplossingen door co-sourcing (of volledige outsourcing) van een audit of riskafdeling. Of jonge nieuwe aanwas door middel van messcherpe trainees.

Onze drive

Kennen we dan geen uitdagingen? Zeker wel: dat zijn er meerdere. Eén uitdaging is ‘nee’ verkopen aan klanten. Soms doordat de gevraagde kennis buiten onze expertise valt, maar meestal doordat de agenda’s te vol zijn om nieuwe opdrachten te accepteren.

Een andere uitdaging is het bijhouden van de groei met eigen enthousiast personeel. Zowel inhoudelijke professionals als ervaren recruiters zijn van harte welkom om de groei bij te kunnen houden (en misschien wel te versnellen).

Onze drive: laten zien dat het leveren van kennis en capaciteit op het gebied van audit, risk en compliance beter kan.

We bedanken alle klanten, externe professionals en collegae van ARC People die ons hun vertrouwen geven en bijdragen aan ons succesverhaal. In juni doen we dat graag persoonlijk bij één van onze events in het kader van ons 10 jarig bestaan (de uitnodigingen komen er aan). Tot dan!

Contact
Marc van Heese RO RE CIA
Partner
06-52073162
Sander van Oosten
Partner
06-18804323