ARC People breidt uit met expertise in de pensioensector

21 mei 2019
Het snel groeiende, specialistische bedrijf ARC People levert oplossingen door mensen en kennis, in de vakgebieden Audit, Riskmanagement en Compliance. Om de groei op een deskundige en duurzame wijze vorm te blijven geven, treedt Hans Sieraad toe als Associate tot het bedrijf. Met de komst van Sieraad verwacht ARC People zijn positie in de pensioensector te verstevigen, met de diensten outsourcing, co-sourcing en advies.

Vanuit de pensioenfondsen is onder meer door IORP II wetgeving een toenemende vraag naar professionele ondersteuning voor interne audit en risicomanagement. Partners Marc van Heese en Sander van Oosten geven aan dat de komst van Hans Sieraad daarom op een perfect moment komt. ‘Zijn toetreding past in onze ambitie verder te groeien in het segment van de pensioenfondsen. Wij denken hierdoor een nog aantrekkelijkere partner te zijn voor de (middel)grote en wat kleinere pensioenfondsen en hun uitvoerders.’

Sieraad is jarenlang Hoofd Risicomanagement geweest bij PME en was recent interim risicomanager bij BPF Levensmiddelen. Daarvoor was hij geruime tijd werkzaam als Internal Auditor bij een pensioenuitvoeringsorganisatie. Hij beschikt derhalve over een zeer uitgebreide ervaring op het gebied van risicomanagement en audit. Sieraad is registeraccountant en cum laude afgestudeerd in risicomanagement.

Sieraad kijkt er als ervaren pensioenfondsprofessional naar uit, om vanuit ARC People, de pensioensector op een professionele wijze te ondersteunen. ‘Dat ARC People een brede kennis heeft van de disciplines Audit, Riskmanagement en Compliance is een duidelijk meerwaarde. Daarbij komt dat zij duurzaam kwaliteit willen leveren voor een concurrerende prijs. Ik heb een heel goed gevoel bij ARC People en zie dit als een mooie kans’.

arc people hans sieraad