ARC People breidt uit met Internal Audit expert Carlo Bavius

11 juni 2019
Carlo Bavius is met ingang van 1 juni 2019 toegetreden tot ARC People als Associate Partner, ter versterking van het label AuditPeople. Al vanaf 2017 werkte Carlo samen met AuditPeople. Bij meerdere relaties leidt hij inmiddels als Chief Audit Executive de aan AuditPeople uitbestede internal audit functie. Ook zet hij zijn deskundigheid veelvuldig in om internal audit functies te laten voldoen aan de kwaliteitsnormen van beroepsvereniging IIA. Toetreding tot ARC People is in feite een bezegeling van de reeds bestaande samenwerking, zo bevestigen partners Marc van Heese en Sander van Oosten.

Carlo Bavius RE RO CRISC CRMA CIA is al meer dan 20 jaar actief in de audit- en risk praktijk. Hij startte zijn carrière in IT Auditing en Consulting en werkte 9 jaar bij EY. Carlo bekleedde een aantal managementrollen in Internal Audit, eerst bij Van Lanschot Bankiers en daarna 10 jaar bij Eneco Groep (sinds 2007), waar hij als CAE de Internal Audit Functie vanaf de basis opbouwde.
In 2015 heeft hij alle decentrale functies van risk management gereorganiseerd in één centrale Group Risk Management afdeling. Daarna werd hij aangesteld als Chief Risk Officer voor Eneco Group tot de ontvlechting van Eneco en Stedin in 2017. Carlo is docent aan een aantal universitaire Audit-opleidingen en was een aantal jaren lid van het bestuur van beroepsvereniging IIA en voorzitter van de SVRO. Door het IIA is hij geaccrediteerd om de verplichte 5-jarige IIA-kwaliteitsbeoordeling uit te voeren.

Carlo Bavius wordt binnen ARC People verantwoordelijk voor Internal Audit Co- en Outsourcing services, de beantwoording van separate assurance vraagstukken en de advisering aan internal audit functies. ‘Met deze dienstverlening geven we extra focus aan de toenemende vraag van audit functies naar flexibiliteit, deskundigheid en efficiency. Met het grote netwerk en het team van ARC People voel ik mij gesterkt in het realiseren van mijn ambities om het mooie audit vakgebied blijvend te ontwikkelen’, aldus Carlo.

ARC People levert oplossingen met mensen en kennis, in de vakgebieden Audit, Riskmanagement en Compliance. Met een team van gemiddeld 35 professionals bedient ARC People, vanuit vestigingsplaats Hilversum, een indrukwekkende klantenportefeuille van ongeveer 130 organisaties.