ARC People wint een FD Gazellen Award 2019

17 oktober 2019
ARC People heeft te horen gekregen dat zij een FD Gazellen Award wint en op de FD Gazellen lijst van regio West staat. ARC People mag zich hiermee tot de 770 snelst groeiende én financieel gezondste bedrijven binnen Nederland rekenen!

Een beloning
Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: de awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het is een beloning om die erkenning van het FD te krijgen. Sinds 2018 wordt niet alleen naar omzetgroei gekeken, maar wordt ook de winstgevendheid en het aantal FTE meegerekend om een gebalanceerd en compleet beeld te schetsen.

“Vanaf de start van ons bedrijf zijn we primair gegaan voor kwaliteit en duurzame relaties. Veel van de 130 bedrijven die klant werden bij ARC People, zijn naar ons doorverwezen door andere, tevreden klanten. Om op die manier zo’n mooie groei door te maken en daarvoor te worden erkend, geeft extra voldoening”, aldus oprichters Marc van Heese en Sander van Oosten.

Over ARC People
ARC People is specialist op het gebied van Audit, Risk en Compliance. De klanten van ARC People worden bediend met People-diensten (Werving & Selectie, interimmers en trainees), Co- & Outsourcing en Assurance & Advies.

De officiële uitreiking
Op 14 november aanstaande is de uitreiking van de FD Gazellen Awards voor regio West. De trotse winnaars van ARC People mogen op die dag hun prijs in ontvangst nemen. Ook krijgen zij te horen op welke plek ze exact zijn geëindigd.