AuditPeople 5 jaar: tijd voor feestje(s)

31 mei 2018
Wat doe je doorgaans als je jarig bent? Dan geef je een feestje. In 2018 wordt er bij ARC People een hele feestelijke mijlpaal gerealiseerd, namelijk een vijfjarig bestaan. We vinden dat zelfs meerdere feestjes waard.

De eerste in de rij was er eentje waarvoor alle audit-, risk- en compliance-professionals werden uitgenodigd waarmee in de afgelopen vijf jaar is samengewerkt. Zij vonden ofwel een uitdagende interim opdracht via ons bureau, ofwel een mooie vaste functie bij één van de relaties van ARC People.

Ooit begon het vijf jaar geleden met alleen het label AuditPeople. Met drie diensten werd er in die periode stevig aan de weg getimmerd: Interim dienstverlening, Werving & Selectie en een uniek traineeship met aanstormende talenten. Inmiddels zijn er twee labels toegevoegd aan het bedrijf: RiskPeople en CompliancePeople. Logische aanpalende vakgebieden, waarmee de groei van de laatste jaren op een stabiele wijze kan worden doorgezet.

Voor dit eerste lustrumfeest is een goed restaurant in de bosrijke omgeving van Hilversum afgehuurd. Bij aankomst werden de genodigden al snel voorzien van een feestelijk glas bubbels. En vervolgens van enkele lekkere gerechtjes. Toen was het tijd voor een niet-alledaags optreden. Een optreden van Janneke de Bijl. Zij won de laatste editie van het Cameretten-festival. Het festival dat al sinds 1966 allerlei top-cabaretiers heeft voortgebracht: Brigitte Kaandorp, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Marc-Marie Huijbregts, etc. Ook Janneke zal ongetwijfeld een mooie cabaret-toekomst tegemoet gaan. Daarom waren we des te meer trots dat zij optrad voor onze gasten. Na vele lachsalvo’s en gevoelige songs, begaven we ons weer terug richting het bar-gedeelte. Daar praatten we uitgebreid na….en namen we uiteindelijk voldaan afscheid.

We genoten ervan om zoveel relaties bijeen te brengen. En om te zien dat zij, die de moeite namen om dit eerste lustrum met ons te vieren, het erg naar hun zin hadden.

Het eerstvolgende feestelijke moment zal zijn op het IIA-congres van 7 en 8 juni, waar we de ongeveer 700 aanwezigen zullen trakteren op kwaliteitswijn tijdens de feestavond. Wellicht tot dan!