Even voorstellen...

12 december 2019
Het recruitmentteam van ARC People heeft dagelijks veel contact met klanten en kandidaten en velen van jullie hebben wel eens met één van hen contact gehad. Maar wie zijn ze en wat doen ze nu eigenlijk? Middels een onderling interview willen we graag in elke nieuwsbrief iemand van ons team centraal stellen.

Wij stellen voor:

Marlous Hoogendoorn – Talent Sourcer

Werkzaam bij ARC People sinds mei 2019. Helemaal nieuw in de arbeidsbemiddeling, maar met een hoop ervaring uit de financiële wereld. Woonachtig in Hilversum, getrouwd met een Engelsman en 2 kinderen. Ben ik niet druk met mijn gezin, dan ben ik op het voetbalveld te vinden  als coördinator voor jeugdvoetbal.

Wat drijft je in je werk?

Het zoeken naar de juiste mensen en het vinden van de beste talenten voor onze opdrachtgevers.

Waarom werk je graag bij ARC People?

Een klein maar fijn team waarmee we met z’n allen hard werken om tot mooie matches te komen. En het is super gaaf om de wereld van arbeidsbemiddeling te leren kennen en daarin te ontwikkelen. Iedere dag leer ik weer nieuwe dingen.

Omschrijf in het kort je werkdag

Mijn dag begint eerst met een kopje koffie. Zodra iedereen op kantoor is houden we een kort werkoverleg en daarin besluiten we onze acties voor de dag. Ik maak altijd de prioriteit voor welke vacature ik ga zoeken en dan ga ik aan de slag met searchen.

Wat is jouw toegevoegde waarde binnen het team?

Volgens mijn collega’s mijn vrolijkheid, aanwezigheid en mijn goede search van kandidaten voor onze opdrachtgevers.

Wat doe je o.a. als je niet werkt?

Ik doe veel met mijn kinderen, vrijwilligerswerk voor de voetbalclub en ik geniet regelmatig van gezelligheid met familie en vrienden, zoals uit eten, een borreltje, naar de bioscoop etc.

Ik kom altijd graag met je in contact en ik ben bereikbaar op 06-39081688.