Nieuw kantoor biedt nieuwe mogelijkheden!

4 juni 2019
Recent verhuisde ARC People binnen Hilversum naar een nieuw kantoor. Het kantoor ligt aan de Emmastraat 54. Een pand met een historie in de omroepwereld, zoals je meer ziet in mediastad Hilversum.Vanaf de bovenste etage van het kantoor is er prachtig uitzicht op de boomrijke omgeving en omliggende klassieke villa’s. En het kantoor biedt nog meer voordelen. Voor bezoekers is de bereikbaarheid verbeterd, aan de rand van (het soms drukke) Hilversum. En het is ruim tweemaal zo groot als het vorige kantoorpand. Dat is niet alleen nodig om de groei van het bedrijf te faciliteren. We hadden ook al langer de wens om meer te organiseren voor onze relaties. Inhoudelijke sessies met topsprekers, maar ook intervisie of loopbaangesprekken. Aan die wensen kan nu concreet invulling worden gegeven.

Vanzelfsprekend was er een openingsfeestje. Een flink aantal belangstellenden kwam daarop af, waaronder een aantal klanten en kandidaten die we ooit plaatsten op een vaste functie of interim rol. Met veel trots kon de nieuwe werk- en ontmoetingsplek aan hen worden getoond, onder het genot van een hapje en drankje.

Voor degenen die nog niet bij ons op bezoek waren: uiteraard ben je altijd van harte welkom! De koffie is goed en we maken graag tijd voor je.