Versteviging samenwerking Detailresult en ARC People

23 november 2022

Detailresult en ARC People hadden deze maand iets te vieren met elkaar. Er werden handen geschud en taarten aangesneden. De reden daarvoor: de afdeling Operational Audit en Risk van Detailresult en ARC People gaan een nieuwe samenwerking aan, door middel van het sluiten van een Co-sourcing overeenkomst. 

Wilbert Kooiman, Manager van de afdeling Operational Audit en Risk: “We kiezen hiermee voor een meer flexibele inzet van capaciteit en deskundigheid, in aanvulling op ons eigen team met audit professionals. Op de onderwerpen én de momenten die ons uitkomen. Samen bepalen we, op basis van de auditkalender, waar we elkaar kunnen versterken. Niet alleen door iemand tijdelijk in te zetten, maar ook door te leren van de ingebrachte expertise.”

Sander van Oosten, partner van ARC People, merkt dat steeds meer organisaties kiezen voor deze vorm van dienstverlening. Door de krapper wordende arbeidsmarkt, maar ook door de steeds specialistischere thema’s die op de auditkalender verschijnen. Sander: “Extra mooi vind ik het, dat Co-sourcing heel goed past bij de drie kernwaarden van ARC People. Bij Co-sourcing draait het immers om het aangaan van een duurzame relatie met elkaar, waarbij je oprechte interesse toont in de ontwikkelingen bij je klant….en daarop zo goed mogelijk probeert aan te sluiten, vanuit onze deskundigheid.”

Hier kunt u meer lezen over de voordelen van Co-sourcing en een andere klantervaring. Wilt u erover met ons doorpraten? Neem dan contact op met Carlo Bavius of Sander van Oosten.

Contact
Sander van Oosten
Partner
06-18804323