Wij begrijpen ze

Maak kennis met de specialisten in audit, risk en compliance

Ondernemen is risico’s nemen. Onze veranderende en steeds complexere wereld zorgt daarbij voor veel beren op de weg. Door onze specialisatie en brede ervaring in audit, risk en compliance zien wij geen beer over het hoofd. Bovendien weten we precies hoe we ze moeten aanpakken. De bevlogen (interim) professionals van ARC People kennen dus ook úw risico’s en maken ze snel beheersbaar. Zodat u snel en effectief vooruit kunt. Wij helpen u daar graag bij. Op meerdere vlakken en in verschillende vormen, zoals interim-collega’s, trainees, co-sourcing, outsouring en Werving & Selectie.

ARC People bedient organisaties uit alle branches, zolang het maar over audit, risk en compliance gaat. Met een sterke eigen basis van ervaren experts en een uitgebreid netwerk van interim professionals, biedt de ARC Interimdesk u de 2-IN-3 service: twee geschikte professionals binnen drie werkdagen. Ook voor uw complexe vraagstukken. En, niet onbelangrijk, voor een fair tarief. Als u wilt kunt u ook kiezen voor het ARC Talent Program waarbij jonge professionals in 6 maanden worden opgeleid. En als hij of zij goed bevalt, dan neemt u ze gewoon in dienst!

De komende periode kunt u ons o.a. tegenkomen in Het Financieele Dagblad, op het Risk & Compliance Platform Europe en in het magazine van De Accountant. Via LinkedIn houden we u graag op de hoogte. Volg onze pagina >

Een greep uit onze diensten

Ambitieuze audit, risk & compliance trainees vindt u met het ARC Talent Program. Lees meer >
Interim audit, risk & compliance specialisten vindt u binnen 3 dagen bij ARC People. Lees meer >
Wij zoeken slimme en avontuurlijke audit, risk & compliance specialisten.

Lees meer >

Maak een afspraak voor uw gratis online sparring consult

Benieuwd hoe wij uw organisatie vooruit kunnen helpen? Tijdelijk bieden wij een gratis online sparring consult aan met één van onze specialisten. Gedurende 60 minuten kunt u vrijblijvend gebruik maken van zijn of haar expertise en na afloop van het consult weet u precies waar u aan toe bent. Interesse? Laat uw gegevens achter en dan nemen we contact op om een afspraak te plannen.

Contact
Marc van Heese RO RE CIA
Partner
06-52073162
Sander van Oosten
Partner
06-18804323
Carlo Bavius RO RE CIA CRISC CRMA
Associate Partner
06-40050555