Audit services

Zekerheid en advies over uw interne beheersing

Met een audit krijgt u (aanvullende) zekerheid en adviezen om waarde aan de organisatie toe te voegen en de operatie te verbeteren. Een goede audit biedt relevante, betrouwbare uitkomsten en ondersteunt uw organisatie daadwerkelijk bij het behalen van haar doelstellingen. Het brengt in kaart: wat gaat er goed en welk verbeterpotentieel is er? Zodat u kunt behouden of versterken wat er al goed gaat, maar uiteraard ook gerichte verbeteringen kunt doorvoeren voor de zaken die nog niet ‘in control’ zijn.  

Audits kunnen worden uitgevoerd naar zeer uiteenlopende objecten: afdelingen, processen, producten, systemen en steeds vaker ook naar thema’s, projecten en programma’s. Daarbij kunnen uw strategie en doelen als uitgangspunt gelden, maar ook belangrijke branchestandaarden en wettelijke vereisten. 

Dankzij jarenlange ervaring en een sterke focus zijn wij een betrouwbare en inhoudelijk stevige gesprekspartner voor al uw auditvragen. Hiernaast vindt u een overzicht van alle topics waarbij we u kunnen ondersteunen. Neem gerust contact op voor meer informatie, ook als uw vraagstuk er niet tussen staat.

Benieuwd wat we nog meer voor u kunnen betekenen?

Wij zijn ook actief op het gebied van risicomanagement en compliance. Voor andere auditvragen kunt u contact opnemen met Marc van Heese.
Bekijk ons aanbod
Contact
Marc van Heese RO RE CIA
Partner
06-52073162