Continuous Monitoring

Bespaar tijd met een effectieve en efficiënte interne beheersing

Besteed uw organisatie ook veel tijd aan het uitvoeren van interne beheersmaatregelen, het toetsen van bestaan en werking ervan en vervolgens het opvolgen van uitzonderingen? Het implementeren van Continuous Monitoring kan deze tijd drastisch verminderen.  

Continuous monitoring is een techniek en werkwijze waarmee het management van een organisatie beheersmaatregelen 24/7 geautomatiseerd kan uitvoeren en/of monitoren. Monitoring vindt hierbij plaats door middel van Continuous Monitoring tooling.  

Het uitvoeren en/of monitoren van beheersmaatregelen wordt door de software automatisch uitgevoerd en gelogd. Het management hoeft als gevolg alleen uitzonderingen op te volgen en te documenteren.  

ARC People heeft ruime ervaring in het werken met en implementeren van Continuous Monitoring tooling. Deze tooling komt in veel verschillende soorten en van diverse leveranciers. Wij kunnen u helpen om de juiste keuze te maken. Tevens kunnen wij u ondersteunen om de tooling op een effectieve en efficiënte manier in uw interne beheersing te implementeren. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact
Anita van der Leeuw
Senior Manager IT Audit & Risk
06-18682946