IT audit

IT audit of EDP audit

Heeft u behoefte aan een IT audit of EDP audit die u zekerheid biedt over de beheersing van geautomatiseerde processen en informatievoorziening? Wij bieden u de juiste ondersteuning met een vakkundige IT auditor.

Binnen IT audit zijn er diverse specifieke aandachtsgebieden, zoals Security, Privacy of de beheersing van een IT-project. Al deze aandachtsgebieden vragen om hun eigen expertise. ARC People heeft RE- of CISA-gecertificeerde audit specialisten voor de uitvoering van elke professionele EDP audit of IT audit. Naast vakinhoudelijke kennis zorgen wij voor een IT auditor met de juiste branchekennis en competenties.

IT audit door gecertificeerde auditors

Wij ondersteunen organisaties onder meer op het gebied van reguliere IT audits (General IT Controls (GITC) en application controls) maar ook bij IT audits waarvoor specifieke systeemkennis nodig is (bijvoorbeeld SAP), TPM-audits en IT security audits, zoals informatiebeveiliging volgens ISO 27001 en 27002, SOC2, pentesting, Swift-audits en DigiD-audits of de voorbereiding op één van deze audits door een derde partij.

Neem contact met ons op om te kijken wat een IT auditor van ARC People voor u kunnen betekenen.

Basistraining IT Audit

Wij bieden ook een training aan over de basics van IT audit. Voor audit en risk professionals die gaan starten in het IT audit vakgebied, of daarin al enige ervaring hebben.
Meer over deze training
Contact
Carlo Bavius RO RE CIA CRISC CRMA
Associate Partner
06-40050555