Auditor Vermogensbeheer - PGGM - Zeist

Introductie

Ben jij dé Auditor die ervoor zorgt dat de unit vermogensbeheer binnen PGGM in control blijft? Dan zoeken we jou! Een functie met gegarandeerde maatschappelijke impact.

Functie

Wat ga je doen?
Als Auditor binnen PGGM voer je met een team audits uit binnen het auditgebied vermogensbeheer. In je audits richt je je op het geven van een objectief en onafhankelijk oordeel over de bedrijfsvoering binnen een proces, product of bedrijfsonderdeel. Hiermee ben je de partner die er proactief voor zorgt dat de unit Vermogensbeheer in control blijft. PGGM Vermogensbeheer belegt 246 mld. euro vermogen voor onze klanten. Dit doen wij zowel in publieke (beurs) als private beleggingen. Als auditor vorm je je een mening over complexe processen, producten, systemen of organisatieonderdelen. Je werkt in een zeer ervaren audit team en hebt in je auditwerk veel contact met beleggings-, risk en compliance experts. Dit maakt deze functie interessant voor nu en voor de toekomstige vervolgstappen, hetzij binnen Internal Audit of binnen Vermogensbeheer. Je zal je richten op vermogensbeheer, maar onderzoeken op IT, Pensioenbeheer of PGGM breed, zijn, als je dit leuk vindt, zeker mogelijk.

Wat breng je mee?
Als Auditor Vermogensbeheer voldoe je aan de volgende eisen:

  • Een afgeronde WO-opleiding;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Kennis van Vermogensbeheer;
  • Zelfstandig, daadkrachtig, analytisch en oplossingsgericht;
  • Ervaring met grote, complexe organisaties met bijbehorende beslisstructuur en daarbij in staat om de verbinding te blijven zoeken en invloed uit te oefenen;
  • Bruggenbouwer tussen de audit-verantwoordelijkheden aan de ene kant en de operationele bedrijfsvoering aan de andere kant;
  • Relativeringsvermogen om zo de focus te leggen op datgene wat belangrijk is.

Waar kom je terecht?
Internal Audit verschaft aan het Executive Committee en de Auditcommissie (van de Raad van Commissarissen) een objectief en onafhankelijk oordeel, inclusief advies over en inzicht in de bedrijfsvoering van pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM N.V. Dit inzicht biedt Internal Audit ook aan voor onze institutionele klanten en toezichthouders zoals DNB en AFM.

Internal Audit is verantwoordelijk voor het verrichten van proces- en thema–audits. De afdeling bestaat uit 15 medewerkers. Hiermee is Internal Audit verantwoordelijk voor alle op assurance gerichte werkzaamheden met uitzondering van de jaarrekeningcontrole en de ISAE 3402/3000A die bij de externe accountant ligt. De afdeling valt rechtstreeks onder de verantwoordelijkheid van de CEO en overziet geheel PGGM.

Het team bestaat kent een leeftijdsverdeling van 30-58 jaar, met 65% mannen en 35% vrouwen. De werksfeer en verbinding tussen de teamleden is goed. We leggen de nadruk op een fijne samenwerking. De afdeling heeft een platte structuur en informele omgang met elkaar. De goede werksfeer is een van de punten die wordt gezien en waar wij samen trots op zijn. .

Jouw arbeidsvoorwaarden
Het is een functie voor 36 uur per week met flexibele werktijden (32 uur is ook mogelijk). De standplaats is Zeist. Vanzelfsprekend wordt er voor onbepaalde tijd thuis gewerkt. Een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Een goede pensioenregeling als deelnemer van pensioenfonds PFZW (71,5% betaald door PGGM, 28,5% door werknemer). Een ruim opleidingsbudget voor interne en externe trainingen of opleidingen. Ruim 26 vakantiedagen, met mogelijkheid tot 2 weken extra, tegen inlevering van salaris. En een collectieve ziektekostenverzekering bij CZ. Je krijgt korting op de basisverzekering en aanvullende pakketten van CZ.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV naar yalcin@arcpeople.nl Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Yalcin Cetin op nummer 06-38170335.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen we daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.