Gasunie

“Ik wil graag even de tijd nemen om jullie te bedanken voor de fantastische hulp bij het vinden van de perfecte kandidaat voor onze vacature van Chief Internal Audit. Jullie inzet, professionaliteit en expertise hebben echt het verschil gemaakt. Vanaf het begin was het duidelijk dat jullie precies begrepen naar wie we op zoek waren. Jullie proces en manier om te begrijpen wat voor soort persoonlijkheid en vaardigheden we nodig hadden, was erg uitgebreid.” 

“Wat ik vooral waardeerde, was jullie open en transparante communicatie gedurende het hele proces. Jullie hielden ons op de hoogte van elke stap en gaven waardevolle feedback. Daarnaast was de kwaliteit van de voorgestelde kandidaten indrukwekkend. Dankzij jullie hebben we nu een geweldige Chief Internal Auditor aan boord die perfect past bij onze bedrijfscultuur en die echt het verschil gaat maken in onze organisatie.”

“Nogmaals, hartelijk dank voor jullie geweldige werk. We kijken ernaar uit om in de toekomst weer met jullie samen te werken.”

Jelte de Haan, Corporate Recruiter – Gasunie

Contact
Kim Frieseman
Manager Executive Search
06-42095266