UWV

“Tijdens mijn oriëntatie op het internal auditvak kreeg ik vanuit mijn netwerk het advies om aan de basistraining van ARC People deel te nemen. Een intensieve training waarin de basis gelegd wordt om te starten als internal auditor. Samen met de andere deelnemers ben ik in twee weken helemaal ondergedompeld in het auditvak.”

“Door onze verschillende achtergronden en onze wil om te leren ontstond al snel een goede sfeer en een heel plezierig leerklimaat. De docenten droegen daar uiteraard ook aan bij door hun enthousiasme en door voldoende ruimte te bieden voor het stellen van vragen en andere specifieke wensen vanuit de groep. De docenten zijn gedreven professionals die naast gedegen inhoudelijke kennis, ruime ervaring in het vak hebben. Naast de inhoud was er ook aandacht voor: welk gedrag kenmerkt een goede auditor? In de training was er ruimte om dat gedrag te oefenen.”

“Gedurende de training is mijn enthousiasme voor het auditvak gegroeid. Daarnaast heb ik inmiddels in praktijk als internal auditor ervaren dat de training een goede basis biedt voor mijn verdere ontwikkeling en ’tweede’ loopbaan.”

Karin Meester, Internal Audit UWV

Contact
Sander van Oosten
Partner
06-18804323