Compliance services

Optimale ondersteuning bij uw compliance vragen

Compliance staat van oudsher voor het toezicht op de naleving van wet- en regelgeving. In organisaties die wat verder zijn binnen het compliance maturity model, is vaak ook meer aandacht voor de integere organisatie, gedrag en cultuur, die je niet los kan zien van alleen het toezicht.

Compliance is balanceren tussen betrokkenheid en onafhankelijkheid. Betrokkenheid door proactief meedenken met de business en het geven van inspirerende trainingen. Onafhankelijkheid door het geven van een scherp oordeel waar het moet.

ARC People heeft een uitstekend netwerk met korte lijnen binnen de compliance wereld, dat wij kunnen inzetten bij een werving en selectieopdracht vanuit uw organisatie. Ook bieden wij u onze eigen compliance professionals aan die u kunnen bijstaan met interim capaciteit, de invulling van een project of het geven van advies en training. Onze professionals werken ook intern samen, zodat wij onze gedeelde kennis ook maximaal effectief bij u kunnen inzetten.

Benieuwd wat we nog meer voor u kunnen betekenen?

Wij zijn ook actief op het gebied van (internal) audit en risicomanagement. Voor andere vragen over compliance kunt u contact opnemen met Sander van Oosten
Bekijk ons aanbod
Contact
Sander van Oosten
Partner
06-18804323