GRIP-Index®

GRIP-Index®: Verantwoordelijkheid inzichtelijk gemaakt

Verantwoordelijkheid gaat over zowel gedrag (soft) als doelen (hard). Alleen een gecombineerde benadering leidt tot werkelijk beter presteren. Vrijwel iedereen realiseert zich het belang van ‘verantwoordelijkheid nemen en pakken’, maar het blijkt in de praktijk moeilijk om het begrip verantwoordelijkheid goed ‘handen en voeten’ te geven.

GRIP® is een vernieuwende invalshoek op verantwoordelijkheid en de invulling daarvan. GRIP® staat voor Growing Responsibility In People. Met de GRIP-Index® wordt door middel van een onderzoek de kwaliteit van het verantwoordelijkheidsproces binnen uw organisatie in kaart gebracht. De GRIP-Index® maakt aantoonbaar in welke mate de resultaatverantwoordelijkheid voor gedrag en doelen daadwerkelijk zijn belegd, zijn aanvaard, worden genomen en daarover wordt verantwoord.

ARC People is er trots op om value added distributor te zijn van de GRIP-Index®. Wilt u meer weten over de de GRIP-Index®? Download dan de flyer van de GRIP-Index®, of neem contact op.

We kunnen ons ook voorstellen dat u toch eerst meer wilt lezen over de GRIP® filosofie. Hier vind je meer over de achtergrond en inhoud van de GRIP® filosofie.

Contact
Sander van Oosten
Partner
06-18804323