Trainees

Vind de ideale trainee in audit, risk of compliance

Bij het ARC People traineeship ontwikkelen jonge, talentvolle trainees zich in korte tijd tot professionele internal /IT auditors, risk managers of compliance professionals.

Wat zijn de voordelen van onze trainees voor u als opdrachtgever?

  • U kunt gedurende zes maanden rekenen op de capaciteit van een gemotiveerde en ambitieuze trainee.
  • U heeft zes maanden de tijd om in de dagelijkse praktijk te ervaren of de betrokken trainee een waardevolle, permanente aanvulling is op uw team. Zo kan uw audit of risk trainee aan het eind van het traject zomaar een volwaardige collega worden.

Zo selecteren wij uw nieuwe trainee

De trainees van ARC People zijn vrijwel zonder uitzondering academisch geschoold, relatief jong en hebben soms enkele jaren werkervaring. Onze selectiecriteria zijn stevig. We leggen de nadruk op specifieke competenties zoals analytische vaardigheden, presentatietechnieken en het voeren van een goed vraaggesprek. Voor de toetsing van trainees ontwikkelden wij in eigen beheer een assessment.

Het opleidingstraject van uw nieuwe trainee

Is een kandidaat eenmaal geselecteerd, dan volgt hij of zij allereerst een basisopleiding internal/IT auditing, risk management of compliance van twee weken. In de maanden erna wordt de kennis uit de basisopleiding aangevuld met inhoudelijke terugkomdagen. Ook is er gedurende het traineeship intensieve begeleiding en persoonlijke coaching van de trainees. Het totale traject levert de trainees een uitstekende opstap richting een eventuele postdoctorale opleiding (bijvoorbeeld RE of RO).

Kortom: in hoog tempo ontwikkelt de trainee audit, risk of compliance zich tot een collega die volwaardig meedraait in uw audit team. U wordt vervolgens, als opdrachtgever, de mogelijkheid geboden om de trainee een dienstverband aan te bieden.

Benieuwd naar de trainees in de praktijk?

Soms kan een klant het beter vertellen dan wij zelf. Lees daarom het verhaal van onze relatie Achmea over hun ervaring met onze trainees.
Lees meer

Contact
Sander van Oosten
Partner
06-18804323