Trainees

Bij het ARC People traineeship ontwikkelen jonge, talentvolle trainees zich in korte tijd tot professionele internal /IT auditors, risicomanagers of compliance professionals.

De trainees van ARC People zijn vrijwel zonder uitzondering academisch geschoold, relatief jong en hebben soms enkele jaren werkervaring. Onze selectiecriteria zijn stevig. Daarbij wordt de nadruk gelegd op specifieke competenties zoals analytische vaardigheden, presentatietechnieken, het voeren van een goed vraaggesprek en het omgaan met weerstand.

Voor de toetsing hiervan ontwikkelde ARC People in eigen beheer een assessment.

Is een kandidaat eenmaal geselecteerd, dan volgt hij of zij allereerst een Basisopleiding internal/IT auditing, riskmanagement of compliance van twee weken. In de maanden erna wordt de kennis uit de basisopleiding aangevuld met inhoudelijke terugkomdagen. Ook is er gedurende het traineeship intensieve begeleiding en persoonlijke coaching van de trainees. Het totale traject levert de trainees een uitstekende opstap richting een eventuele postdoctorale opleiding (bijvoorbeeld RE of RO).

In hoog tempo ontwikkelt de trainee zich tot een auditor die volwaardig meedraait in uw audit team. U wordt vervolgens, als opdrachtgever, de mogelijkheid geboden om de auditor een dienstverband aan te bieden.

Voor u snijdt het mes dus aan twee kanten:

1. U kunt gedurende zes maanden rekenen op de capaciteit van een gemotiveerde en ambitieuze trainee.

2. U heeft zes maanden de tijd om in de dagelijkse praktijk te ervaren of de betrokken trainee een waardevolle, permanente aanvulling is op uw team.

Benieuwd naar de trainees in de praktijk?

Soms kan een klant het beter vertellen dan wij zelf. Lees daarom het verhaal van onze relatie Achmea over hun ervaring met onze trainees.
Lees meer

Contact
Sander van Oosten
Partner
06-18804323