Executive search

U bent op zoek naar een nieuwe verantwoordelijke manager voor de internal audit (Chief Audit Executive), riskmanagement of compliance functie. Het belang van deze topfuncties is door diverse ontwikkelingen sterk toegenomen, door de nieuwe Nederlandse Corporate Governance Code. Maar ook door de invloed van internationale wetgeving als de Sarbanes Oxley Act en de behoefte van organisaties aan meer interne beheersing, beter risico management en minder verrassingen.

ARC People is al jaren dé specialist in Nederland op het gebied van internal audit, risk en compliance. Wij beschikken over het grootste netwerk in deze drie vakgebieden, zowel voor vaste kandidaten als interim. Wij onderhouden dit netwerk door continu in gesprek te zijn binnen vele organisaties met de eindverantwoordelijken. Naast het omvangrijke auditnetwerk beschikken wij ook over de vereiste inhoudelijke kennis om kandidaten goed te kunnen inschatten

Executive search is recruitment op topniveau. Met ons netwerk en onze inhoudelijke kennis leveren wij gegarandeerd de beste manager voor uw organisatie. ARC People is u als specialist graag van dienst. Meer weten? We komen graag persoonlijk langs om meer te vertellen.

Contact
Marc van Heese RO RE CIA
Partner
06-52073162