Director Sourcing - Hilversum

Introductie

De vraag naar onze expertise & capaciteit blijft groeien! Word jij onze Director Sourcing die graag de eindverantwoordelijkheid voor ons sourcingsteam draagt?

Functie

Waarom moet je voor deze rol kiezen?

 • In deze leidinggevende positie vervul je een kernrol voor de invulling van al onze klantvragen met de juiste professional(s).
 • In overleg met de directie bepaal je de doelen en kaders, waarna je zelf de verantwoordelijkheid krijgt voor ‘hoe’ je tot doelrealisatie komt.
 • De in te vullen klantvragen kennen een grote diversiteit: Outsourcing, Co-sourcing, Projecten, Interim, Trainees en Werving & Selectie.
 • Sourcing binnen ARC People betekent werken volgens 360 graden, waarbij je verantwoordelijk bent vanaf de intake met de klant tot en met de evaluatie van een plaatsing.
 • Bij ARC People draait het om teamresultaat en werken in teamverband. Kortom: geen eilandjescultuur.
 • Bij ons hoef je geen koude acquisitie te doen, maar je bouwt verder aan lange termijn relaties door goed relatiemanagement met voornamelijk exclusieve klanten.
 • ARC People kent mooie kernwaarden (deskundigheid, duurzame relaties en oprechte interesse) die we met elkaar dagelijks uitdragen door middel van bijbehorend gedrag.

Wat ga je doen?

Als Director Sourcing geef je leiding aan het team dat verantwoordelijk is voor de goede invulling van al onze klantvragen. Je bent het 1e aanspreekpunt voor de directie en de schakel tussen de directie, het sourcingsteam en de klanten. Je werkt je ambities uit in een jaarplan en zorgt voor de verdere uitbouw van je team. Je bepaalt de prioritering binnen de werkzaamheden, daar waar nodig. Je voert gesprekken met opdrachtgevers over lopende en nieuwe opdrachten. Je signaleert commerciële kansen en komt met ideeën voor knelpunten en verbeteringen.

Naast je leidinggevende rol besteed je een deel van je tijd aan de invulling van hoogwaardige rollen met een executive search karakter.

Waar kom je terecht?

ARC People bestaat 10 jaar en groeide al die jaren en nog steeds. Wij leveren expertise en capaciteit binnen de vakgebieden audit, risk en compliance. ARC People heeft een indrukwekkend klantenbestand van bekende, aansprekende organisaties, in verschillende sectoren. Meer en meer nieuwe klanten blijven ons vinden, waardoor wij dringend op zoek blijven naar nieuwe collegae. Het sourcingsteam bestaat momenteel uit enkele medewerk(st)ers en dient verder uitgebreid te worden onder jouw leiding.

Ons prachtige kantoor is in het centrum van Hilversum. Onze werksfeer is prettig, ambitieus en humorvol. Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën. Het takenpakket is wisselend, met mogelijkheden om eigen accenten te leggen en je sterke punten ten volle in te zetten. Het nieuwe werken is ingeburgerd binnen ons bedrijf, zonder elkaar uit het oog te verliezen.

Audit, Risk en Compliance

Wij zijn eraan gewend om veel te moeten uitleggen wat het inhoudt om auditor, riskmanager of compliance officer te zijn. Voor dit moment is het goed om te weten dat we het hebben over hoogwaardige professionals die relevante werkzaamheden verrichten op bestuurlijk niveau in grote organisaties. Meer details volgen later wel, als we elkaar spreken. En wanneer je bij ons start, hoort daar vanzelfsprekend een inhoudelijke introductie-opleiding bij.

De functie-eisen:

 • Als Director Sourcing voldoe je aan de volgende eisen?
 • Teminste een HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 10 jaar ervaring binnen Sourcing;
 • Verworven senioriteit op basis van natuurlijk overwicht en inhoud;
 • Bij voorkeur ervaring met het bemiddelen van professionals binnen finance, IT of vergelijkbare vakgebieden;
 • Je gaf al eerder leiding;
 • Vertrouwd met ATS, LinkedIn en social media;
 • Resultaatgericht en gericht op inhoud;
 • Zorgvuldig, creatief en assertief.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Het salaris is conform de stevigheid van het gevraagde profiel: maximaal 95K, aangevuld met een goede bonusregeling, voor zowel het leveren van kwaliteit als het realiseren van plaatsingen. Er wordt een jaarcontract aangeboden met het vooruitzicht op een vaste aanstelling na dat jaar. Voor zowel fulltime als parttime (minimaal 32 uur) invulling van de functie staan we open.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar sander@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Sander van Oosten, Partner op nummer 06-18804323.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.