Executive Round Table: Ransomware resilience

Samen gewapend tegen ransomware

Ransomware is een onderwerp waar helaas meer en meer bedrijven (en individuen) mee te maken hebben (gekregen). Om goed tegen de risico’s van ransomware voorbereid te zijn en op een interactieve manier hierover kennis te delen organiseerde Anita van der Leeuw op 9 maart op het kantoor van ARC People te Hilversum de Round Table Ransomware Resilience. Bij deze sessie waren vertegenwoordigers van 14 organisaties aanwezig; hoofden internal audit (CAE’s), hoofden risk management en hoofden informatiebeveiliging (CISO’s).

Over de Round Table

De verwelkoming van de aanwezigen werd gedaan door onze ervaren IT auditors Anita van der Leeuw en Carlo Bavius, welke beiden als moderator fungeerden. Na het inhoudelijke deel van de agenda werd vervolgens het woord gegeven aan een door ons uitgenodigde “mystery guest”. Hij vertelde ons een boeiend verhaal over ransomware vanuit een organisatie die hier zelf recent slachtoffer van is geworden.

Hierna volgde een informele afsluiting met en borrel en een heerlijke rijsttafel. Het was een boeiende Round Table waarin we zowel tijdens de sessie als na de sessie met elkaar van gedachten konden wisselen over dit belangrijke onderwerp.

Algemene informatie

9 maart 2023

Icoon Tijdstip

16:00 – 18:30 uur

Icoon Locatie

Julianalaan 15, Hilversum

Aanmelden

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Vragen?

Voor vragen over onze events kunt u contact opnemen met Marlou Akchich-Dingen via marlou@arcpeople.nl of 06-42095265.

Contact
Marlou Akchich-Dingen
Manager Marketing & Communicatie
06-42095265