Internal Audit: de basics

Audit opleiding tot internal auditor

Het speelveld van de internal auditor verandert sterk, de laatste jaren. Toenemende onzekerheid van bestuurders in moeilijke tijden, commissarissen die hun verantwoordelijkheid sterker voelen, de externe accountant die onder zware druk opereert, toezichthouders die krachtiger acteren en tweedelijns functies die steeds volwassener worden. De internal auditor wordt geacht een sterke rol te spelen in dit speelveld. Die sterke rol is bekrachtigd in de recent gewijzigde code corporate governance. Ook neemt de bekendheid c.q. zichtbaarheid van de internal auditfunctie toe, mede als gevolg van advocacy, uitgeoefend vanuit de beroepsgroep.

Algemene informatie

Informeer naar de startdatum

Icoon Locatie

Julianalaan 15 in Hilversum

€2.895,- incl. leermiddelen, lunch en drankjes.

Inhoud van de training

De belangrijkste elementen van internal audit komen aan de orde in deze training.

  • De auditfunctie en de context
  • Het auditproces
  • Risicomanagement, als belangrijk objectgebied
  • Een internal audit opzetten en uitvoeren
  • Algemene controlmodellen
  • Audit competenties
  • Gedrag, houding en cultuur: de ‘soft controls’

Na deze training is uw rugzak gevuld met alle ins en outs van het vakgebied, zijn uw auditvaardigheden aangescherpt en bent u een volwaardig gesprekspartner voor uw omgeving.

Voor wie?

De training is bij uitstek bedoeld voor professionals die gaan starten in het audit vakgebied, of daarin al enige ervaring daarin opgedaan. Ook kan het zijn dat u niet in een auditfunctie werkzaam bent, maar daarmee wel veel te maken hebt.

Wat u verder moet weten

De training wordt verzorgd in Hilversum. De vaste docent van de training is Sander van Oosten, ondersteund door (IT-)specialisten. Alle docenten hebben jarenlange ervaring in internal audit, risicomanagement en het doceren daarvan.

Investering

De training duurt 2-8 dagen. De opleidingskosten zijn: €2.895,- exclusief btw en inclusief leermiddelen, lunch en drankjes.

Aanmelden of meer weten?

Wilt u zich aanmelden voor de training of meer informatie ontvangen? Laat hieronder uw contactgegevens achter en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Of download onze flyer met meer informatie over de training. Het is ook mogelijk om de training in-company te volgen. De training kan dan volledig worden afgestemd op de behoeften van uw afdeling.

Vragen

Voor vragen over uw aanmelding kunt u mailen naar Marlou Akchich-Dingen via marlou@arcpeople.nl. Wilt u toch nog meer details weten over de inhoud van de training? Dan kunt u Sander van Oosten het beste even mailen via sander@arcpeople.nl.

Benieuwd hoe de cursisten de opleiding hebben ervaren?

Soms kan een klant het beter vertellen dan wij zelf. Lees daarom de ervaring van het UWV over deze opleiding.
Lees meer
Contact
Marlou Akchich-Dingen
Manager Marketing & Communicatie
06-42095265
Sander van Oosten
Partner
06-18804323