IT Audit: de basics

Versterk uw kennis met onze professionele IT-audit training

Wilt u uw kennis van IT risico’s en IT-audit naar een hoger niveau tillen? Ontdek dan onze tweedaagse IT-audit training!

Steeds meer draait internal audit en risk management om informatietechnologie (IT) of heeft er raakvlakken mee. In deze snel veranderende wereld speelt het een cruciale rol en als auditor of risicomanager kun je niet meer zonder kennis van IT en de verschillende aspecten ervan. Daarom organiseren wij een hoogwaardige training voor iedereen die de basics van het IT-audit vakgebied wil leren.

Algemene informatie

16 en 17 mei 2024

Icoon Locatie

Julianalaan 15 in Hilversum

€ 1.195,- incl. lunch en hand-outs

Update uw IT-audit vaardigheden

Onze tweedaagse IT-audit training is speciaal ontworpen om uw kennis en vaardigheden te verbeteren en u te voorzien van de nieuwste inzichten op het gebied van IT-auditing. Tijdens de training behandelen we belangrijke onderwerpen, zoals:

  • Geschiedenis / oorsprong van IT en IT Auditing
  • Basisbeginselen
  • Logische toegangsbeveiliging
  • Application controls
  • IT control – governance frameworks
  • IT control – techniek
  • IT Security architecturen
  • Eigen inbreng vanuit de cursisten

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze IT-audit training is bij uitstek geschikt voor audit- en risk professionals die willen starten in het audit vakgebied of al ervaring hebben opgebouwd met niet-IT-gerelateerde onderwerpen. Ook als je betrokken bent bij het beheer van informatietechnologie, biedt deze training waardevolle vaardigheden en inzichten.

Wat u verder moet weten

Carlo Bavius RE RO CRISC CRMA CIA, associate partner bij ARC People, zal de training verzorgen. Met zijn uitgebreide ervaring in IT-audit, risicomanagement en het geven van interactieve trainingen, zal Carlo persoonlijke casussen behandelen en putten uit vele praktijkervaringen. De training duurt twee volledige dagen en vindt plaats op het kantoor van ARC People in Hilversum.

Investeer in uw toekomst met onze IT-audit training

Met onze IT-audit training investeert u niet alleen in uw huidige carrière, maar ook in uw toekomstige groeimogelijkheden. U versterkt uw professionele profiel, vergroot uw waarde op de arbeidsmarkt en opent deuren naar nieuwe carrièrekansen. De totale investering voor deze tweedaagse training bedraagt slechts € 1.195,- (excl. btw), inclusief lunch en trainingsmateriaal.

Aanmelden of meer weten?

Vul hieronder uw gegevens aan om u aan te melden voor deze training. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox.

Let op: nog maar 4 plekken beschikbaar.

Vragen?

Voor vragen over uw aanmelding kunt u mailen naar Marlou Akchich-Dingen via marlou@arcpeople.nl. Wilt u toch nog meer details weten over de inhoud van de training? Dan kunt u Carlo Bavius het beste even mailen via carlo@arcpeople.nl

Benieuwd hoe de cursisten de opleiding hebben ervaren? Soms kan een klant het beter vertellen dan wij zelf. Lees daarom de ervaring van het UWV over deze opleiding.
Lees meer
Contact
Marlou Akchich-Dingen
Manager Marketing & Communicatie
06-42095265
Carlo Bavius RO RE CIA CRISC CRMA
Associate Partner
06-40050555