IT Audit: de basics

Tweedaagse audit training over de basics van IT audit

Steeds meer draait audit om informatietechnologie (IT) of heeft er raakvlakken mee. Als auditor of riskmanager kunt u niet meer zonder kennis van IT en de verschillende manieren waarop u het kunt beschouwen. Daarom organiseren wij een tweedaagse training voor iedereen die de basics wil leren over het IT audit vakgebied.

Algemene informatie

29 september en 13 oktober 2023

Icoon Locatie

Julianalaan 15 in Hilversum

€ 995,- incl. lunch en hand-outs

Update uw IT audit vaardigheden

Na deze tweedaagse training kunt u de basics van het IT audit vakgebied direct in de praktijk brengen, zijn uw audit vaardigheden weer messcherp en bent u een volwaardige gesprekspartner voor uw omgeving.

De volgende onderwerpen komen uitgebreid aan bod:

  • Geschiedenis / oorsprong van IT en IT Auditing
  • Basisbeginselen
  • Logische toegangsbeveiliging
  • Application controls
  • IT control – governance frameworks
  • IT control – techniek
  • IT Security architecturen
  • Eigen inbreng vanuit de cursisten

Voor wie?

Deze IT Audit training is bij uitstek bedoeld voor audit- en risk professionals die gaan starten in het audit vakgebied, of daarin al ervaring opdeden op niet-IT gerelateerde onderwerpen. Ook kan het zijn dat u niet in een audit- of risk functie werkzaam bent, maar wel veel te maken heeft met beheersing van informatietechnologie.

Wat u verder moet weten

Carlo Bavius is associate partner bij ARC People. Hij verzorgt de training. Carlo heeft jarenlange ervaring in IT audit, risicomanagement en het doceren daarvan. Tijdens de interactieve training zal hij persoonlijke casussen behandelen en putten uit vele praktijkervaringen. De training duurt 2 volle dagen en vindt plaats op het kantoor van ARC People in Hilversum.

Investering

De totale kosten voor de training bedragen € 850,- excl. btw en inclusief lunch en hand-outs.

Aanmelden of meer weten?

Wilt u zich aanmelden voor de training of meer informatie ontvangen? Laat hieronder uw contactgegevens achter en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Het is ook mogelijk om de training in-company te volgen. De training kan dan volledig worden afgestemd op de behoeften van uw afdeling. Eventueel is het ook mogelijk om de training uit te breiden naar vijf dagen.

Vragen?

Voor vragen over uw aanmelding kunt u mailen naar Marlou Akchich-Dingen via marlou@arcpeople.nl. Wilt u toch nog meer details weten over de inhoud van de training? Dan kunt u Carlo Bavius het beste even mailen via carlo@arcpeople.nl

Benieuwd hoe de cursisten de opleiding hebben ervaren? Soms kan een klant het beter vertellen dan wij zelf. Lees daarom de ervaring van het UWV over deze opleiding.
Lees meer
Contact
Marlou Akchich-Dingen
Manager Marketing & Communicatie
06-42095265
Carlo Bavius RO RE CIA CRISC CRMA
Associate Partner
06-40050555