Agile & Internal Audit

Online masterclass voor audit, risk en compliance professionals

Er is veel te doen over agile. Zeker binnen Internal Audit. Maar wat is agile precies? Hoe kun je Internal Audits uitvoeren op een agile manier? Waar moet je op letten als je een agile project audit? Hoe kun je als internal audit functie meer agile worden? En waarom eigenlijk? Allemaal vragen rondom agile en Internal Audit die we gaan behandelen in een interactieve online masterclass op vrijdag 26 november. Ben jij er ook bij?

Over de masterclass

Deze masterclass organiseren we samen met Carlo Bavius, Associate Partner bij ARC People en Rietis Parotie, één van onze professionals. Carlo en Rietis hebben elkaar gevonden in hun behoefte om meerwaarde te creëren door innovaties door te voeren binnen het Internal Audit vakgebied. Na een stukje theorie, nemen Carlo en Rietis u mee in praktijksituaties waarin zij ‘agile’ hebben toegepast. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met het toepassen van agile concepten, voor uw eigen situatie en omgeving. De praktische insteek van deze twee specialisten staat garant voor een interactieve en vooral leerzame sessie.

Download

Benieuwd naar de hand-out van de presentatie van deze masterclass? Vul hieronder uw gegevens in en dan kunt u de hand-out direct bekijken.

Benieuwd naar meer evenementen?

Ga terug naar het overzicht van alle trainingen en masterclasses.
Lees meer
Contact
Marlou Akchich-Dingen
Manager Marketing & Communicatie
06-42095265