Executive Search Support - Hilversum

Introductie

Heb jij jouw eerste ervaring binnen recruitment opgedaan en ben je klaar om je inhoudelijk verder te ontwikkelen binnen de wereld van Audit, Risk en Compliance? Lees dan snel verder!

Functie

Wat ga je doen?

Het Executive Search team van ARC People zoekt versterking in de rol van een Executive Search Support op ons kantoor in Hilversum. Samen met het team ben je dagelijks bezig met het matchen van toptalent bij onze klanten binnen de domeinen Audit, Risk en Compliance. Je komt te werken binnen een team waar we graag met elkaar samenwerken en expertise delen. We werken naar gezamenlijke doelen waarbij we succes vieren en de week op vrijdagmiddag gezellig afsluiten.

Als Executive Search Support ondersteun je onze Executive Search Consultants en Manager Executive Search wanneer zij een wervingsvraag hebben. Je gaat dan op zoek naar de beste kandidaat voor een vaste of tijdelijke vacature. Daarvoor zet je diverse middelen in, zoals onze eigen database en sociale media. Daarnaast breng je de arbeidsmarkt in kaart en bedenk je verschillende manieren om in contact te komen met onze doelgroep en ons ARC People netwerk verder uit te breiden. Je krijgt in deze rol veel verantwoordelijkheid om eigen invulling aan jouw werk te geven en altijd te streven naar de meest efficiënte manier van werken.

Met coaching vanuit ons MT zul je ook leren om zelf gesprekken te voeren met onze professionals en schuif je aan bij gesprekken met onze klanten. Alles om jou klaar te stomen om volledig zelfstandig een wervingsaanvraag in behandeling te kunnen nemen en van begin tot eind te kunnen begeleiden.

Waar kom je terecht?

ARC People bestaat 10 jaar en maakt elk jaar een mooie groei. Wij leveren expertise en capaciteit binnen de vakgebieden Audit, Risk en Compliance. ARC People heeft een indrukwekkend klantenbestand van bekende, aansprekende organisaties, in verschillende sectoren.

Ons prachtige kantoor ligt in het centrum van Hilversum. Het is goed bereikbaar met het OV, maar heeft ook een eigen parkeerplaats. Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën, dit moedigen we ook zeker aan. Het takenpakket is wisselend, met mogelijkheden om eigen accenten te leggen en je sterke punten ten volle in te zetten.

Audit, Risk en Compliance

Wij zijn eraan gewend om veel te moeten uitleggen wat het inhoudt om Auditor, Riskmanager of Compliance Officer te zijn. Voor dit moment is het goed om te weten dat we het hebben over hoogwaardige professionals die relevante werkzaamheden verrichten op bestuurlijk niveau in grote organisaties. Meer details volgen later wel, als we elkaar spreken. En wanneer je bij ons start, hoort daar vanzelfsprekend een inhoudelijke introductie-opleiding bij.

De functie eisen:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;
  • Ervaring met recruitment en search is een pré;
  • Je bent nieuwgierig en denkt graag ‘out-of-the-box’ om met unieke nieuwe ideeën te komen;
  • Je bent resultaatgericht en zet door bij tegenslag;
  • Je brengt energie en bloeit op in een dynamische werkomgeving.

Jouw Arbeidsvoorwaarden

Het salaris ligt tussen de €2500 – €3500 bruto per maand (o.b.v. 40 uur) aangevuld met een mooie bonusregeling op basis van jouw persoonlijke ontwikkeling en de doelstellingen van het team. 36 – 40 uur werken is gewenst, maar 32 uur is ook zeker mogelijk. Daarnaast kun je ook een vaste dag in de week thuiswerken als je dat wil. Een goede werk/privé balans vinden we belangrijk, daarom krijg je van ons 28 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband. Er wordt een jaarcontract aangeboden met het vooruitzicht op een vaste aanstelling na het eerste jaar.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar kim@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Kim Frieseman, Manager Executive Search op nummer 06-42095266.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen wij daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop op deze uitdagende functie.