Interim Compliance Monitoring specialist - Amsterdam

Introductie

We zoeken een interim professional die ruime ervaring heeft met het monitoren van (compliance) controls voor de goede beheersing van Asset Management binnen een financiële instelling. Het is een opdracht van 3-6 maanden, voor 36-40 uur per week. Start: op korte termijn.

Functie

Wat ga je doen?

Je gaat je met name richten op de goede monitoring van Compliance Controls, gericht op de beheersing van Asset Management. Die monitoring is steeds vaker thematisch, gericht op nieuwe risico-thema’s. Daarbij is er behoefte aan goede ‘deep dives’. Je bouwt daarvoor – samen met je mede-collega’s – control frameworks. Uiteraard volgens een Risk Based approach. Bestaande controls weet je goed te linken aan Compliance en worden door jou kritisch beschouwd, of er mogelijkheden tot rationalisatie zijn.

Je maakt onderdeel uit van een team met enkele ervaren collega’s.

Wat breng je mee?

  • Ervaring binnen financiële instellingen, met Asset Management.
  • Ervaring vanuit Audit, Risk of Compliance, met de monitoring van (Compliance) Controls.
  • In staat om (risk based) control frameworks te bouwen voor monitoring van (nieuwe) thema’s en het doen van deep dives. Daarbij heb je ook aandacht voor rationalisatie: kan het ook met minder?
  • Een leuke drive en uitstekende advies- en accountmanagement-competenties.
  • Goede beheersing van de Engelse taal.

Werklocatie is Amsterdam, maar hybridewerk is van toepassing. Uurtarief in overleg.

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar marlous@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Marlous Hoogendoorn 06-39081688.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.