Interim Compliance Officer - Amersfoort

Introductie

We zoeken een ervaren interim Compliance Officer. Een zelfstarter die in staat is om een professionele Compliance functie op te zetten en in te richten. De opdracht start begin september, initieel 3 maanden en 2 dagen per week.

Functie

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag bij een Nederlandse vervoersmaatschappij. Voor jou ligt de uitdaging om compliance van deze organisatie vorm te gaan geven. Dit begint met de inventarisatie wat er op het gebied van Compliance gedaan moet worden. Tevens onderzoek je wat allemaal relevant is qua procedures wat onder compliance moet vallen binnen dit bedrijf, hierbij dien je een gezamenlijke keuze te maken wat de belangrijkste thema’s zullen gaan worden op korte termijn. Hoe deze thema’s zijn georganiseerd en wat er nog nodig is weet jij boven tafel te krijgen. Na deze eerste periode wordt er gekeken naar de verdere inrichting van de afdeling.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een flink aantal jaren aantoonbare compliance ervaring. Als je ook ervaring opdeed buiten de financiële instellingen is dat een sterke pré.
  • Je bent een zelfstarter, kunt iets opzetten en komt ook zelf tot actie.
  • Jouw houding is hands-on.
  • Je bent een bouwer en een slimme doener.
  • Je werkte eerder in compliance rollen met een brede focus, waarbij aan allerlei soorten regelgeving moest worden voldaan.
  • Een goed (beleids)stuk schrijven is voor jou geen enkel probleem.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Uurtarief in overleg.

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar mkoevoets@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Mark Koevoets op 06 – 810 424 98.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.