Interim Hoofd Audit - Provincie Gelderland

Introductie

Interim Hoofd Audit, voor 36 uur per week, gedurende 6 maanden. Eindverantwoordelijke rol, bij een kleine auditfunctie van een verzekeraar. Grote variatie aan relevante audits. Ben jij de meewerkend voorman-/-vrouw die deze professionele auditfunctie tijdelijk gaat leiden?

Functie

Wat ga je doen?

In deze interimfunctie ben je eindverantwoordelijk voor de Internal Audit functie van een bekende verzekeraar.

Je bent in deze rol de meewerkend voorman/-vrouw van de sleutelfunctie internal audit. De auditkalender voor 2022 is geaccordeerd en daarop staan audits die zeer relevant zijn voor de organisatie. Vrijwel allemaal zijn dat thematische audits: met een grote variatie en niet eerder geaudit. Aanvullende zaken (deelname aan commissies e.d.) die tot je functie behoren, pak je proactief en met de gewenste senioriteit op. Deze opdracht duurt tenminste 6 maanden, met optie tot verlenging. De eventuele verlenging hangt ervan af hoe snel de vaste functie weer zal worden ingevuld.

Deels zal de opdracht op locatie, bij de verzekeraar (provincie Gelderland), worden uitgevoerd. Voor het andere deel kan de opdracht vanuit huis worden gedaan. Het uurtarief is in overleg.

Om als Hoofd Audit aan de slag te kunnen, beschik je over onder andere de volgende kennis en ervaring:

  • Aantoonbare ervaring met het managen van een sleutelfunctie binnen een financiĆ«le instelling.
  • Aantoonbare ervaring met het opzetten en uitvoeren van maatwerkaudits.
  • Een RO- en/of RA-titel.
  • Gewend zelfstandig te werken.
  • Op korte termijn beschikbaar, voor ongeveer 36 uur per week.

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Bij interesse nodigen we je graag uit te solliciteren via onze website. Of mail je cv met vermelding van je tarief naar sander@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Sander van Oosten, 06-18804323.