Interim Hoofd Internal Audit (CAE) - Noord-Brabant

Introductie

We zoeken een interim Hoofd Internal Audit (CAE), die gewend is om op C-level te acteren én die zelf als meewerkend voorman/-vrouw de handen uit de mouwen steekt bij de uitvoering van audits. De opdracht start eind augustus / begin september, voor enkele maanden en tenminste 32 uur per week.

Functie

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag bij een internationaal productiebedrijf. Het Internal Audit team bestaat uit 3 mensen, inclusief de CAE. De huidige CAE gaat een andere mooie functie binnen de organisatie bekleden. De werving voor een nieuwe CAE wordt gestart, maar er is een goede overbrugging nodig. 

Samen met de twee teamleden neem je de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van meerdere internal audits. Audits naar concrete processen, waarbij zowel een kritische blik als de adviesrol van internal audit van extreme toegevoegde waarde zijn. Voor de audits leg je site visits af, in Nederland, België en Duitsland, die meestal vier aaneengesloten dagen duren. Ongeveer 40% van je tijd ben je in het buitenland. Omdat financiën belangrijk zijn in de scope van de komende audits, dien je voor deze opdracht te beschikken over de RA-titel.

De opdracht kan in augustus al starten. De opdracht duurt totdat er een goede permanente invulling aan de functie is gegeven en jij de lopende zaken hebt overgedragen. Je investeert tenminste 32 uur per week in deze opdracht.

Wat breng je mee?

  • Je werkte eerder als CAE met een relatief klein audit team.
  • Je hebt een attitude die betrokken is bij de business (adviesgerichte houding).
  • Je werkte binnen productie-organisaties of vergelijkbare omgevingen.
  • Je draagt de RA-titel.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je beheerst de Engelse taal uitstekend.
  • Je bent bereid om te reizen (40%).

Uurtarief in overleg en in overeenstemming met het verantwoordelijkheidsniveau van deze functie.

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar sander@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Sander van Oosten op 06-18804323.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.