Interim IT Auditor - Cyber Security - Midden v/h land

Introductie

Voor één van onze opdrachtgevers in het midden van het land zoeken wij een interim internal auditor met gedegen kennis en ervaring van Cyber Security.

Functie

Wat ga je doen?
Als internal auditor ondersteun je de CAE van een kleine internal auditafdeling bij het uitvoeren van een audit naar Cyber Security. Deze audit is een follow-up van een eerder uitgevoerd (extern) onderzoek. Jij wordt nu gevraagd om vast te stellen wat de voortgang van de benodigde verbetermaatregelen is en wat de inhoudelijke kwaliteit daarvan is. Het betreft een audit van de internal audit kalender 2020, dus wordt deze uitgevoerd volgens de methodieken en formats van de internal audit afdeling. De opdracht start medio november: de precieze startdatum wordt in overleg met de opdrachtgever vastgesteld. Naar verwachting zal de maximale tijdsbesteding ongeveer 100 uur zijn. De internal audit dient wel voor het einde van het jaar te zijn afgerond. De werkzaamheden zijn naar verwachting voornamelijk online, gelet op de Corona-pandemie.

De functie-eisen

Als Interim Auditor voldoe je aan de volgende eisen:

  • Ruime ervaring met Cyber Security;
  • RE / CISA gecertificeerd;
  • Internal Audit ervaring, bij voorkeur binnen een financiële instelling;
  • In staat om zelfstandig een kwalitatieve Internal Audit uit te voeren;
  • Je bent flexibel in het plannen van de werkzaamheden.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, reageer dan via onze website. Of mail je CV, samen met een tariefsindicatie, naar yalcin@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Yalcin Cetin, Senior Consultant op nummer 06-38170335. ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte.