Interim IT Auditor - Randstad

Introductie

Interim IT Auditor, voor minimaal 32 uur per week, gedurende 6 tot 12 maanden. Breng jij deze organisatie met jouw inzichten verder, bij alle uitdagingen op IT-vlak? Denk o.a. aan: grote IT-change- en transitieprogramma’s.

Functie

Onze klant

Binnen de organisatie spelen grote Change- en Transitieprogramma’s binnen de ondersteunende diensten die aan Internal Audit grote, mooie uitdagingen stellen.

ICT is binnen de organisatie hierbij een dominante factor, waarin de komende jaren vervanging en innovatie centraal (blijven) staan. Uiteraard is er daarbij volop aandacht voor Informatiebeveiliging en specifiek Cyber Security.

Kortom: veel te doen voor een Internal Auditor met IT-specialisatie.

Wat ga je doen?

Internal Audit wil de organisatie blijvend professioneel ondersteunen bij het bereiken van haar doelstellingen. Werkzaamheden betreffen maatwerk operational en IT audits (conform IIA -standards)en relatiemanagement. Senior auditors zijn in staat zelfstandig onderzoek uit te voeren en het contact met het management te onderhouden. Binnen de afdeling werken wij in duo’s aan onderzoeksopdrachten. Verder zijn er werkzaamheden in het kader van de Internal Audit plannings- en verantwoordingscyclus en kwaliteit van de internal audit activiteiten. De afdeling wordt dit jaar getoetst door het IIA.

Wat breng je mee?

  • afgeronde WO-opleiding aangevuld met RE of vergelijkbaar;
  • minimaal 6 jaar relevante ervaring op het gebied van IT audit;
  • aantoonbare kennis/affiniteit met IT;
  • ervaring/affiniteit met internal audit in de publieke sector is een pré;
  • zelfstandigheid en teamplayer;
  • organisatiesensitiviteit, overtuigingskracht, vermogen tot verbinden;
  • communicatief vaardig (woord en schrift);
  • Per direct beschikbaar voor minimaal 32 uur per week;
  • Beschikbaar voor 6 tot 12 maanden.

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar paulina@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Paulina Mager 06-38170335.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.