Interim IT Risk Manager - Amsterdam

Introductie

Interim IT Risk Manager, start december 2022 tot juni 2023, met kans op verlenging. Opdracht voor minimaal 32 uur per week. Aantoonbare ervaring in IT Risk management in de 1e of 2e lijn.

Functie

Wat ga je doen?

Je gaat het eerstelijns management ondersteunen om de IT-risico’s blijvend te beheersen. Je gaat de feitelijke situatie beoordelen en je verzamelt evidence daarvoor. Vervolgens help je de business om een zeer sterk Risk Control Framework op te zetten. Je bent niet alleen inhoudelijk expert, maar je bent ook het aanspreekpunt van de Business Owners.

Deels zal de opdracht vereisen om op locatie te komen (Amsterdam), deels kan de opdracht vanuit huis worden gedaan. Het uurtarief is in overleg.

Wat neem je mee?

  • Een attitude die erop is gericht om de business te helpen;
  • Aantoonbare ervaring in IT Risk management in de 1e of 2e lijn;
  • Een goed begrip van automated controls;
  • Bij voorkeur deed je ervaring op binnen een financiële instelling;
  • Goed stakeholder management;
  • Een RE- of CISA-titel is een sterke pré;

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet beschikbaar. Maar je wilt wel andere goede interim professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je.

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Bij interesse nodigen we je graag uit te solliciteren via onze website. Of mail je cv met vermelding van je tarief naar mkoevoets@arcpeople.nl

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Voor meer informatie over deze opdracht kan je contact opnemen met Mark Koevoets, Director Recruitment op 06- 810 424 98.