Interim Manager Operational Risk Management - Utrecht

Introductie

Interim Manager Operational Risk Management, vastgoedfinancier, fulltime (36 of 40 uur per week), minimaal 3 maanden met kans op verlenging tot 6 maanden.

Functie

Wat ga je doen?

In deze interimfunctie ga je de Manager Operational Risk Management vervangen die per 1-9 aanstaande een andere functie heeft aanvaard. Liefst heb je daarom nog ruim de tijd om voor deze datum een overdracht te doen met die collega.

Met het financieren van vastgoed als enige focus, heeft onze klant een enorme expertise en groei opgebouwd in de Nederlandse vastgoedmarkt. Bij deze financieringen is het benodigd om de operationele risico’s onder controle te krijgen en te houden. Jouw belangrijkste opdrachten in deze rol zijn, het valideren van de belangrijkste processen en risico’s. Vervolgens het ontwerpen van de bijbehorende controls (inclusief documentatie, testen en rapporteren). Dit doe je samen met de collega’s uit de 1e lijn, waarbij je specifiek aandacht geeft aan het versterken van het risicobewustzijn en de risicocultuur in de 1e lijn. Verder heb je een coördinerende rol bij interne audits en werk je mee aan de voorbereiding daarvan. De audits zelf zijn uitbesteed. Tevens neem je de rol over van voorzitter bij het Risk Committee. Aanvullende zaken die tot je functie behoren, pak je proactief en met de gewenste senioriteit op.

Deels zal de opdracht vereisen om op locatie te komen, regio Utrecht, deels kan de opdracht vanuit huis worden gedaan. Het uurtarief is in overleg.

Om als Manager Operational Risk Management aan de slag te kunnen, beschik je over onder andere de volgende kennis en ervaring:

  • Minimaal 7 jaar aantoonbare ervaring met Operational en/of Enterprise Risk Management;
  • Aantoonbare ervaring met asset-, fund- en/of treasurymanagement;
  • Kennis van en ervaring met CERRIX of een vergelijkbare GRC tool;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels;
  • Gewend om zelfstandig te werken;
  • Vanaf begin Augustus beschikbaar, voor 36 – 40 uur per week;

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Bij interesse nodigen we je graag uit te solliciteren via onze website. Of mail je cv met vermelding van je tarief naar marlous@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Marlous Hoogendoorn, 06-39081688.