Interim Privacy Officer -

Introductie

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren interim Privacy Officer. Je hebt ervaring met operationele werkzaamheden en het creëren van awareness. Het is een interim-opdracht die begin oktober start, voor 4 maanden met kans op verlenging, 2 dagen per week.

Functie

Wat ga je doen?

Je gaat bij deze organisatie in de retail tijdelijk de rol van Privacy Officer uitvoeren. Je takenpakket bestaat uit operationele werkzaamheden zoals het opstellen en/of beoordelen van verwerkersovereenkomsten, bijhouden van het verwerkersregister, beantwoorden van vragen over AVG en het aansturen/trainen van privacy coördinatoren in de business. Daarnaast beoordeel je ook de huidige privacy documentatie (o.a. privacy beleid) en draag je bij aan het creëren van awareness van het onderwerp privacy.

Wat breng je mee?

  • Je hebt kennis van en ervaring met de privacywetgeving.
  • Ervaring in de rertail is een pré.
  • Je staat te boek als een doener.
  • Je hebt hbo of academisch werk- en denkniveau.
  • Je bent organisatiesensitief en kan mensen overtuigen van het belang van naleving van de privacy-wetgeving.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Werklocatie is Amersfoort, maar hybride werken is van toepassing. Uurtarief in overleg.

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar mkoevoets@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Mark Koevoets op 06-810 424 98.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.