Interim Risk Manager - Noord Holland

Introductie

Wil jij als ervaren Risk Manager bijdragen aan een enorme groei welke je gaat combineren met het neerzetten van risk management? En sta jij voor eenvoudige en pragmatische oplossingen? Dan past deze interim positie goed bij jou! Deze opdracht is voor minimaal 32 uur per week en zal op 1 januari 2023 beginnen tot en met eind november 2023, met wellicht een optie tot verlenging.

Functie

Wat ga je doen?

Je draagt bij aan de ontwikkeling van risk management binnen een retail bedrijf. Dat doe je door beleid, processen en kaders te ontwikkelen en te implementeren. Je voert risk assessments uit op tactisch en operationeel niveau. Je adviseert het management, gevraagd en ongevraagd. Je zorgt voor vergroten bewustzijn over risico’s en interne controle, onder meer door trainingen te verzorgen. Je legt risico’s en controles vast en rapporteert hierover.

Werklocatie is in regio Noord Holland, hybride werken is van toepassing. Het uurtarief is in overleg.

Wat neem je mee?

  • Een afgeronde WO-opleiding;
  • 5 tot 8 jaar ervaring binnen risk management;
  • Kennis van standaarden in GRC (Sarbanes Oxley, Tabaksblat, COSO, INK, KAD) en Business Process Management;
  • Ervaring met tooling voor GRC, kennis van BWise is een pré;
  • Goede beheersing van Engelse taal, Frans en Duits zijn een pré;
  • Ervaring binnen retail of een sterk operationele organisatie is een pre;

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet beschikbaar. Maar je wilt wel andere goede interim professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je.

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Bij interesse nodigen we je graag uit te solliciteren via onze website. Of mail je cv met vermelding van je tarief naar marlous@arcpeople.nl

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Voor meer informatie over deze opdracht kan je contact opnemen met Marlous Hoogendoorn, Recruitment Consultant op 06- 390 816 88.