Interim Risk Manager - 's-Gravenhage

Introductie

Interim Risk Manager bij BNG Bank

Functie

Een duurzame bank met een grote maatschappelijke betrokkenheid en een sterke financiële positie.

Wat ga je doen?

In deze interim opdracht ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de coördinatie van verzoeken van de toezichthouders (ad hoc vragen tot en met het opzetten van meetings en follow-up intern met diverse stakeholders). De rol dient per direct ingevuld te worden en de geschatte looptijd is tot eind januari 2021. Marktconform tarief.

De functie-eisen

Om als interim Risk Manager aan de slag te kunnen, dien je te beschikken over onder andere de volgende kennis en ervaring:

  • Kennis van bancaire wet- en regelgeving. Dit in het kader van het Compliance Management Framework (support en kwartaal rapportage);
  • Review en challenge van de input in het Compliance register. De input wordt nu gedaan door een collega binnen het team maar er is behoefte aan iemand die de vier ogen principe toepast en mee kan denken;
  • Meehelpen met het opstellen van de rapportage;
  • Administratie en documentatiewerk van de e-mail communicatie tussen toezichthouders en BNG Bank;
  • Reguliere en ad hoc rapportage toesturen naar toezichthouders;
  • Gewend zelfstandig te werken;
  • Op korte termijn beschikbaar voor 2-3 dagen per week.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV + beschikbaarheid + gewenst tarief naar yalcin@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Yalcin Cetin, Sr. Consultant op nummer 06-38170335.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet beschikbaar. Maar je wilt wel andere goede interim professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je.

Interesse in andere opdrachten?

ARCPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan op vacatures. Je kan ons ook volgen, kijk dan op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte.