Interim Risk Manager - Utrecht

Introductie

We zoeken een handson Risk professional die ruime ervaring heeft met het opzetten, reviewen en rationaliseren van control frameworks. Uiteraard krijg je door jouw enthousiasme de 1e lijn mee. De opdracht start op korte termijn, tm juli, voor 36 uur per week.

Functie

Wat ga je doen?

Een deel van je tijd besteed je aan het reviewen van de (door de 1e lijn) geteste controls. Alle mogelijkheden tot verbetering die je ziet, grijp je direct aan om de controls en testplannen te verbeteren. Kan het duidelijker, of efficiënter (zonder bijvoorbeeld dubbelingen)….of richten we ons wel op de échte Key controls?

Voor sommige organisatieonderdelen moeten er nog control frameworks en testplannen worden opgezet. Daarvoor heb je uiteraard je collega’s uit de 1e lijn nodig. Door jouw enthousiasme weet je hen mee te krijgen en snel tot mooie resultaten te komen.

Tenslotte zijn er verbeteringen te behalen in de Risk rapportages, qua inhoud en vorm. Op dat terrein lever je ook concrete bijdragen. 

Wat breng je mee?

  • Ervaring binnen financiële instellingen.
  • Ervaring vanuit Audit en/of Risk, met het opzetten, reviewen en rationaliseren van controls en testplannen. Ook in de verbetering van Risk rapportages speelde je al eerder een rol.
  • Je bent handson en doet je werk met aanstekelijk enthousiasme.
  • Je bent op korte termijn beschikbaar. Liefst voor 36 uur per week, maar op zijn minst voor 24 uur per week.

Werklocatie is Utrecht, maar hybridewerk is van toepassing. Uurtarief in overleg.

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar mkoevoets@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Mark Koevoets, via 06-81042498.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.