Interim Senior Compliance & Privacy specialist - Apeldoorn

Introductie

We zoeken een interim Compliance specialist, die vooral kennis & ervaring van Privacy inbrengt. Je werkte liefst al eerder binnen een financiële instelling. Je bent een bouwer én doener die in een brede rol uit de voeten kan. Het is een interim opdracht die half juni start, voor tenminste 3 maanden, liefst fulltime.

Functie

Wat ga je doen?

Je gaat bij deze verzekeraar tijdelijk het team Compliance & Privacy versterken. Jouw focus zal hoofdzakelijk liggen op Privacy. Je brengt jouw kennis op het gebied van Privacy in bij allerlei activiteiten en overleggen. Je kunt nog veel meebouwen aan de interne beheersing. Daartoe neem je eveneens deel in projecten.

Veel van jouw activiteiten richten zich op uitbesteding in relatie tot Privacy. Men is immers meer gaan uitbesteden en een goede regie op die uitbestedingen is van groot belang. Je zult o.a. RFP’s beoordelen, pre-contractuele beoordelingen doen, verwerkingsovereenkomsten up-to-date houden en assurance verklaringen monitoren.

Wat breng je mee?

  • Gedegen kennis van Privacy (AVG/GDPR).
  • Je werkte liefst al eerder binnen een financiële instelling.
  • Je staat te boek als een Doener.
  • Je kunt zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau uit de voeten.
  • Wanneer je ervaring hebt binnen een ‘regie-organisatie’ met uitbestede activiteiten, is dat een sterke pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Werklocatie is Apeldoorn, maar hybride werken is van toepassing. Uurtarief in overleg.

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar sander@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Sander van Oosten op 06-18804323.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.