Interim Senior IT Auditor - Verschillende regio's in Nederland

Introductie

Wij zijn voor onze opdrachtgever, een toonaangevend bedrijf op het gebied van cyberbeveiliging, op zoek naar een interim Senior IT Auditor waarbij je tot en met het einde van dit jaar, met mogelijke verlenging tot april 2024, meerdere grote audit opdrachten gaat uitvoeren.

Functie

Wat ga je doen?

Bij dit bedrijf ga je tijdelijk de lead nemen in grotere auditopdrachten en op opdrachtniveau leiding geven aan teamleden (junior/medior). De klanten bevinden zich voornamelijk in de publieke sector.

Het is een opdracht die de mogelijkheid geeft om tussen de 16-40 uur te worden ingezet, dit in gezamenlijke afstemming qua beschikbaarheid. De start is begin oktober en loopt tot en met eind december, met mogelijke verlenging tot maart/april 2024;

Wat breng je mee?

   • Ervaring in de publieke sector is geen must, maar wel een grote prĂ©;
   • Je draagt liefst de RE-titel;
   • Ervaring met het uitvoeren van risicoanalyses en het beoordelen van risicomanagementprocessen op het gebied van informatiebeveiliging;
   • Ervaring in de externe auditpraktijk en je bent in staat om audits zelfstandig uit te voeren conform NOREA Richtlijn 3000;
   • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
   • Bekend met ISO27001, SURF-toetsingskader, NBA-volwassenheidsmodel, DigiD-normenkader (NCSC-richtlijnen);
   • In staat om de lead te nemen in grotere audit opdrachten en op opdracht niveau leiding te geven aan teamleden (junior/medior).

Hybride werken is van toepassing en de locatie/regio is afhankelijk van de kandidaat/opdrachtgever. Uurtarief in overleg.

Als je interesse hebt, reageer dan svp via onze website. Of mail je CV en motivatie naar mkoevoets@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Mark Koevoets op 06 – 810 424 98.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.