Interim Sr. Data Protection specialist - Hilversum

Introductie

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een senior Data Protection expert voor ondersteuning bij implementatie van relevante privacy controls.

Functie

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een senior Data Protection expert voor ondersteuning bij implementatie van relevant privacy controls. Fulltime, start z.s.m., per eind tot eind 2021 met mogelijkheid tot verlenging.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de eerste lijn bij het bepalen en implementeren van de relevante privacy controls bij een financiële instelling. Je werkt nauw samen met de Data Protection Officer. Je fungeert feitelijk tussen een 1e en 2e lijnsfunctie in.

Noodzakelijke expertise en ervaring

  • Bij voorkeur RE gecertificeerd;
  • communicatief sterk;
  • goede beheersing van de Engelse taal (dit is de voertaal);
  • minimaal 4 jaar ervaring met privacy controls;
  • certificering op het gebied van privacy is een pre (CIPP/CIPM);
  • kennis van het NOREA privacy control framework en AVG in brede zin.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar marc@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Marc van Heese, op nummer 06-52073162.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.