Interim Sr. Internal Auditor; Tenminste 24 uur per week - Amstelveen

Introductie

Onze opdrachtgever in de pensioenbranche zegt ‘meer voor nu en later’. Niet alleen voor geld, maar juist ook voor aandacht, service, inzicht en overzicht. Voor deze mooie organisatie zoeken we per 1-10 een interim Sr. Internal Auditor die ervaring opdeed binnen een pensioenfonds. Opdracht is voor tenminste 24 uur per week, voor 6 maanden of langer.

Functie

Wat ga je doen

Voor deze betrokken pensioenspecialist ga je zelfstandig een aantal audits doen, gerelateerd aan de dienstverlening. De audits zijn met name gericht op het project waarmee het (nieuwe) pensioenstelsel wordt geïmplementeerd.

Het is een mooie, inhoudelijke en zelfstandige rol met veel eigen inbreng en van belangrijke toegevoegde waarde voor de organisatie.

Functie-eisen

  • Afgeronde WO – opleiding aangevuld een RE, RO of RA titel;
  • Kennis van het nieuwe pensioenstelsel is noodzakelijk;
  • Relevante kennis en ervaring binnen de pensioenbranche;
  • Liefst heb je ervaring opgedaan met zowel operational als IT audits;
  • Beschikbaar rond 1 oktober 2022, voor tenminste 24 uur per week.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet beschikbaar. Maar je wilt wel andere goede interim professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je.

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Bij interesse nodigen we je graag uit te solliciteren via onze website. Of mail je cv met vermelding van je tarief naar paulina@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Paulina Mager, 06-38170335.