Interim Sr. IT Auditor - 120 uur januari / februari 2021 - Randstad

Introductie

Interimopdracht van 120 uur voor Sr. IT Auditor – Control testing!

Functie

Wat ga je doen

Voor één van onze opdrachtgevers, actief in de entertainment, zijn wij per januari op zoek naar een ervaren Sr. IT Auditor. Je wordt toegevoegd aan een grootschalig project waartoe ter optimalisatie van de IT-processen een nieuwe applicatie is ontwikkeld. Dit betekent dat het IT control framework opnieuw is ingericht. Als Sr. IT Auditor ga jij een aantal key IT-controls toetsen en testen, conform de geldende IIA en NOREA kwaliteitsstandaarden Je bent verantwoordelijk voor het vaststellen van de betrouwbaarheid van de nieuwe applicatie en de vastlegging. Bevindingen koppel je terug en je adviseert over oplossingen en eventuele vervolgstappen.

De functie-eisen

Als interim Sr. IT Auditor heb jij een sterk strategisch en analytisch denkvermogen en een “hands on” mentaliteit. Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden en bent snel in staat om op alle organisatorische niveaus binnen een organisatie te schakelen. Je hebt van nature een positief kritische houding en een goed gevoel voor verhoudingen in een complexe organisatie.

Opleiding/ervaring :

  • Een afgeronde WO opleiding;
  • Bij voorkeur een afgeronde RE-studie of CISA;
  • Minimaal 4 jaar werkervaring in IT-auditing;
  • Goede technische kennis van SAP;
  • Ruime ervaring in het afnemen van interviews, het opstellen van rapportages en oog voor adequate
  • dossiervorming;
  • Ervaring op het gebied van privacy wet en regelgeving en informatiebeveiliging;
  • Ervaring met bij voorkeur het auditmanagementsysteem Teammate.

Jouw voorwaarden

Het is een korte opdracht van 120 uur, in overleg te verdelen over januari en februari 2021. De werkzaamheden worden vanuit huis verricht. Tarief max Euro 95,-

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV, motivatie en tariefwens naar annemarie@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Annemarie Blaisse, op nummer 06-41532393.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet beschikbaar. Maar je wilt wel andere goede interim professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je.

Interesse in andere opdrachten?

AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan op vacatures. Je kan ons ook volgen, kijk dan op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte.