Interim service met 5 Zekerheden

> Met spoed een interimspecialist nodig, gespecialiseerd op het gebied van audit, risk & compliance? Geen probleem.
> Na 25 jaar ervaring weten we precies wat we voor u kunnen doen.
> Wij leveren goede, ervaren specialisten die bij uw organisatie passen, de risico’s kennen en ze snel beheersbaar maken.
> Al deze interimspecialisten komen standaard met onze 5 Zekerheden. Zo zeker zijn wij van uw en onze zaak. Daag ons gerust uit!

ARC People kent de markt als geen ander, beschikt over de juiste connecties en beschikt over het vermogen om de cultuur van een organisatie goed in te schatten zodat zowel de kandidaat als de werkgever weten wat ze aan elkaar hebben. Een fijne partij om mee samen te werken!

Sera Proper
Manager Internal Audit, VvAA Groep

“Een goede partner vanwege het brede netwerk van flexibel inzetbare professionals. Ik ben erg tevreden over de samenwerking met ARC People.”

Lizet Hage
Internal Audit, RET

Aanvraag voor een interimspecialist

Onze interim-professionals

De interim-professionals van ARC People zijn geen generalist, maar specialist. Ze kennen de risico’s van uw branche en zijn bekend met alle onderwerpen binnen audit, risk en compliance, zoals specifieke audits, het opzetten van een internal audit, risk of compliance functie, data-analyse, informatiebeveiliging, CDD enzovoorts. Bovendien hebben ze, net als wij, ruime ervaring in onder meer de volgende branches:
  • > financiële sector (banken, verzekeraars, pensioenfondsen en toezichthouders)
  • > retail
  • > zorginstellingen
  • > universiteiten
  • > gemeenten en provincies
  • > woningcorporaties
  • > scale-ups
Heeft u specifieke vragen over ons of over onze professionals? Neem dan vooral contact met ons op.
Neem contact op

Contact

Marc van Heese RO RE CIA
Partner
06-52073162
Sander van Oosten
Partner
06-18804323

De 5 Zekerheden van onze interim service

Wij stellen u binnen 3 werkdagen 2 passende, beschikbare professionals voor.
Te weinig capaciteit, te weinig expertise in huis… wat de reden ook is: een interim-specialist heeft u doorgaans snel nodig. Gelukkig doen wij dit al 25 jaar, dus ons proces van aanvraag tot plaatsing – inclusief eventuele screening – is inmiddels kort en krachtig. De professionals die we leveren zijn bij ons in dienst of zelfstandigen die we goed kennen. We beloven u dan ook minimaal 2 passende specialisten binnen 3 werkdagen om uit te kiezen. Want de keuze is uiteraard aan u. Sommige concurrenten geloven niet dat wij dit kunnen. Dus probeer het eens.
Wij leveren betere kwaliteit tegen een fair tarief.
Vaak wordt voor interne beheersingsvraagstukken een grotere (lees: duurdere) partij ingeschakeld voor een interim-sepcialist. Dat is helemaal niet nodig. Minimaal diezelfde kwaliteit en ervaring vindt u ook bij ons, voor een fair tarief. Alleen de door u geaccordeerde uren worden gefactureerd, alle tarieven zijn inclusief reiskosten – dus geen onverwachte extra kosten – en als onze professional de klus voor u kan klaren in een lager budget dan afgesproken, dan doen we dat ook. Wij houden zelf ook van duidelijkheid vooraf.
Wij leveren senioren tegen medior prijzen. Niet andersom.
In het werkveld van audit, risk en compliance is ervaring meer dan elders een vereiste. Hoe meer je gezien hebt, hoe beter alles onder controle. Onze professionals zijn daarom vrijwel altijd ervaren, postdoctoraal opgeleid en hebben een vakspecifieke titel. U zou kunnen zeggen dat ze overgekwalificeerd zijn, maar het zorgt er juist voor dat ze snel up to speed zijn. En dat is prettig bij een tijdelijke kracht. Een kracht die, in ons geval, meestal een achtergrond heeft bij de BIG4. Alleen zonder het tarief dat u daarbij zou verwachten.
Wij leveren een specialist. Géén generalist.
Onze 25 jaar ervaring in audit, risk & compliance – waarvan 10 jaar met ARC People – zorgt ervoor dat we inhoudelijk sterk zijn en de thema’s begrijpen die in uw organisatie spelen. Want wij doen niets anders dan dit. Met deze specialistische blik selecteren we de interim-specialisten die we aan u voorstellen. Het zijn gegarandeerd professionals die bij u passen en de juiste bagage hebben, zodat ook specifieke en specialistische vragen worden opgelost. Ze zijn gewoon heel goed in wat ze doen.
Wij gaan altijd voor een duurzame relatie, dus zijn heel selectief op de mensen die we voorstellen.
Met de belofte dat we 2 professionals voorstellen binnen 3 dagen lossen we uw probleem zo snel mogelijk op. Snelheid is echter niet het belangrijkste. Uiteindelijk is dat kwaliteit. Als die achterblijft, blijft het bij die ene keer en dat willen we niet. We sturen dus niet zomaar iemand. Of iemand is bij ons in dienst of we werken al langer met diegene samen, naar volle tevredenheid. En uiteraard moet hij of zij perfect bij u passen. Want als de start solide is, dan is de relatie vaak duurzaam. Daar gaan wij voor.

Ruim 200 klanten uit verschillende branches gingen u voor