Internal Audit Trainee - Delft

Introductie

Heb jij interesse in Offshore en de Technology branche en doe je graag onderzoek, bijvoorbeeld naar de wijze waarop ondernemingen succesvol innoveren en ontwikkelen? Of ben je gewoon juist erg benieuwd naar deze combinatie? Dan gaan wij je onder begeleiding en met coaching opleiden tot een volwaardig internal auditor met direct uitzicht op vaste baan! Ga jij mee op avontuur?

Functie

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als bedrijfsonderzoeker in dienst van ARC People. Je doet namens de directie van één van onze opdrachtgevers onderzoek of het bedrijf goed en betrouwbaar functioneert.

In dit geval is dat Allseas, een internationaal offshore bedrijf, waar ontwikkeling en pionieren centraal staan. Allseas is een wereldwijd toonaangevende aannemer in de offshore energiemarkt. Expert in het ontwerpen en uitvoeren van grote en complexe offshore projecten, zij verleggen voortdurend de grenzen van technologie. Allseas heeft een veelzijdige vloot van gespecialiseerde schepen welke in eigen huis is ontworpen en geoptimaliseerd en is wereldwijd actief, uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur en systemen. Deze ontwikkelingen en innovaties brengen immers niet alleen kansen maar ook nieuwe risico’s met zich mee. De afdeling Internal Audit ondersteunt het management verantwoord risico’s te nemen en kijkt mee wat dit betekent voor de processen, de werkwijze en de manier van denken. Kortom een prachtige kans voor een afgestudeerde met interesse in onderzoek en technische ontwikkeling!

Onderwerpen die in een onderzoek aan de orde komen, zijn bijvoorbeeld:

  • Met een ‘outside-in’ blik de wijze onderzoeken waarop Allseas op terreinen innoveert en ontwikkeld;
  • Onderzoeken bij Allseas wat ervoor nodig is om op het gebied van organisatie-inrichting, cultuur, risicomanagement en interne beheersing nog effectiever en efficienterl te zijn;

Je bevindingen bespreek je met de directie en de betrokken managers en je bepaalt in overleg mogelijke vervolgstappen voor procesoptimalisatie. Je hebt dus, ondanks je geringe werkervaring, een verantwoordelijke rol en contacten door de hele organisatie heen. En dat is leuk omdat je van bovenaf inzicht krijgt in het functioneren van een organisatie. En dat als starter! Om deze rol goed te kunnen uitvoeren, bieden wij je intensieve begeleiding in de vorm van een opleiding en coaching.

De functie-eisen

Als Trainee Audit voldoe je aan de volgende eisen:

  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding;
  • Studierichting (Technische) Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Bedrijfseconomie of vergelijkbaar;
  • Kennis van of affiniteit met het doen van onderzoek;
  • Prettig nieuwsgierige en positief kritisch;
  • Communicatief sterk, creatief en enthousiast;
  • Onafhankelijk, oordeelsvorming en leergierig;
  • Vanaf nu beschikbaar.

Waarom dit traineeship?

ARC People is op zoek naar een afgestudeerde en getalenteerde HBO’er/WO’er die ervoor kiest om het avontuur aan te gaan binnen Internal Audit. Door middel van het ARC Talent Program bieden we jou een leertraject van 6 maanden, wat je afsluit met een diploma en een contract. In het leertraject zit een bootcamp van 2 weken, diverse terugkomdagen en coach sessies en persoonlijke begeleiding (op het gebied van kennis, vaardigheden en loopbaan). Het traject duurt iets meer dan 6 maanden.

Jouw arbeidsvoorwaarden?

Het is een functie voor 40 uur per week. De standplaats wordt Delft en de opleidingen en coaching zijn in Hilversum. Als trainee ontvang je een salaris van 3.330, – op basis van 40 uur.Wanneer je na de periode van 6 maanden in dienst treedt bij Allseas, kan je direct op een salarisverhoging rekenen!

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar marlous@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Marlous Hoogendoorn, Recruitment Consultant op telefoonnummer 06-39081688.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.