Internal Audit Trainee - Powered by ARC People - Zeist, Tilburg of Apeldoorn

Introductie

Ben je net afgestudeerd en nu nog lekker aan het uitrusten en aan het opladen maar tóch ook alvast aan het nadenken over een mogelijke nieuwe eerste stap in je carrière? Dan is dit een supermooie kans! Sluit je aan ons Talent Program en laat je opleiden tot een volwaardig Internal Auditor met uitzicht op vaste baan. Het Talent Program gaat binnenkort weer van start.

Functie

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als bedrijfsonderzoeker cq consultant in dienst van ARC People. Je doet namens de directie van één van onze opdrachtgevers onderzoek of het bedrijf goed en betrouwbaar functioneert. In dit geval is dat Achmea, één van de belangrijkste financiële dienstverleners op de Nederlandse markt, waar de behoeften en verwachtingen van de klant centraal staan. Voor Achmea zoeken we een Internal Audit Trainee, die na het afronden van een opleiding van 2 weken en half jaar gedetacheerd te zijn,bij Achmea, in dienst treedt bij Achmea (met als standplaats Zeist of Apeldoorn).

Als Internal Audit Trainee ga je onder andere je bevindingen uit je onderzoeken met de directie en de betrokken managers bespreken. In overleg met hen ga je bepalen welke vervolgstappen gezet zouden kunnen worden om tot verbeteringen te komen. Je hebt dus, ondanks je geringe werkervaring, een verantwoordelijke rol en contacten op hoog niveau binnen de organisatie. En dat is leuk omdat je van bovenaf inzicht krijgt in het functioneren van een organisatie. En dat als starter! Om deze rol goed te kunnen uitvoeren, bieden wij je intensieve begeleiding in de vorm van een opleiding en coaching. De opleiding vindt plaats in Hilversum en wordt door de experts van ARC People gegeven.

De functie-eisen

Als Trainee Audit voldoe je aan de volgende eisen:

  • Afgeronde WO-opleiding;
  • Studierichting Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of vergelijkbaar;
  • Affiniteit met het doen van onderzoek;
  • Prettig nieuwsgierige, positief kritische en onderzoekende instelling;
  • Analytisch, luisterend en gespreksvaardig;
  • Onafhankelijk, oordeelsvorming en leergierig;
  • Woonachtig in het midden van het land en snel beschikbaar.

Waarom ons Talent Program?

ARC People is op zoek naar een afgestudeerde en ambitieuze kandidaat die ervoor kiest om de komende 3 jaar werkzaam te zijn binnen internal audit; een uitstekende springplak voor diversie functies binnen een organisatie. Door middel van het ARC Talent Program bieden we jou een leertraject van 6 maanden, wat je afsluit met een contract met één van onze opdrachtgevers. In het leertraject zit een bootcamp van 2 weken, diverse terugkomdagen, coach sessies en persoonlijke begeleiding (op het gebied van kennis, vaardigheden en loopbaan).

Jouw arbeidsvoorwaarden?

Het is een functie voor 36 uur per week. De standplaats wordt Apeldoorn of Zeist en hybride werken is van toepassing (50-50). De opleidingen en coaching zijn in Hilversum. Als trainee ontvang je een salaris van €3.000, – op basis van 36 uur.

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar mkoevoets@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Mark Koevoets, Director Sourcing op nummer 06-810 424 98.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede starters aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.