Internal Auditor Alliander - Arnhem

Introductie

Internal Auditor bij Alliander in Arnhem – de energie van vandaag en morgen!

Energietransitie is waar Alliander nu midden in staat. De veranderingen die de transitie meebrengt, bieden veel uitdagingen. Krijg jij energie van een dynamische werkomgeving, veel verantwoordelijkheid en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Dan is dit de rol die bij jou past!

Functie

Wat ga je doen?

Je gaat met een ervaren team van 8 gedreven auditors bijdragen aan het realiseren van de doelen van Alliander: door met een systematische, gedisciplineerde aanpak de effectiviteit van de processen van risicomanagement, beheersing en organisatie-inrichting te evalueren en te verbeteren.

Om zekerheid, adviezen en inzichten aan de organisatieonderdelen, Raad van Bestuur en Auditcommissie te kunnen geven, voer je audits en adviesopdrachten uit binnen de gehele organisatie. Op die manier leer je Alliander goed kennen. Natuurlijk kijken we als auditor naar bestaande bedrijfsprocessen en IT-beheersing (running the business), maar in deze energietransitie ook naar verandertrajecten/-projecten, digitalisering en duurzaamheid (changing the business).

Wat breng je mee?

Harde criteria:

 • Afgeronde hbo- of wo opleiding
 • Aantoonbare (Internal) Audit ervaring
 • Een RO, RE of CIA-titel is een pre
 • Affiniteit met risicomanagement en digitalisering

  Zachte criteria:

  • Analytisch en communicatief sterk
  • Professioneel en kritisch
  • Enthousiast, energievol en proactief

   Jouw arbeidsvoorwaarden

   Salarisindicatie (o.b.v. een 38-urige werkweek) ligt tussen minimaal € 4.500 en maximaal € 6.500 (inschaling op basis van kennis en ervaring).

   Daarnaast kent Alliander uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals:

   • IKB van 18% van het bruto jaarsalaris;
   • Eindejaarsuitkering van 5,94%;
   • Uitstekende pensioenregeling;
   • Ruime opleidings- en trainingsmogelijkheden;
   • Duurzame Inzetbaarheid Budget van 500 euro per jaar voor bijv. Arboproof thuiswerk meubilair
   • De norm is flexibel werken waar voor alle middelen ter beschikking worden gesteld.

    Alliander

    Bij Alliander krijg je de ruimte het beste uit jezelf halen waarbij de kenwaarden Samen, Focus en Doen pijlers zijn. Diversiteit en inclusiviteit komen duidelijk terug in de bedrijfscultuur waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt.

    Alliander wordt gevormd door een groep bedrijven die staan voor hoogwaardige kennis van energienetwerken, energietechniek en technische innovaties. De organisatie houdt zich bezig met het beheren en aanleggen van kabels en leidingen, die stroom en gas leveren aan miljoenen Nederlandse woningen en bedrijven in de regio’s Noord, Oost en West.

    Heb je interesse of wil je meer weten?

    Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar paulina@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Paulina Mager, Sr. Consultant op nummer 06-38170335.

    Niet voor jou, wel voor een andere topper?

    Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onzeFindersfee.

    Interesse in andere vacatures?

    ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bijonzevacatures. Je kan ons ook volgen opLinkedInOfschrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.