Internal Auditor - Zuid-Holland

Introductie

Internal Auditor in de energiebranche – Werk mee aan de energietransitie!

Functie

We leven in een maatschappij die meer en meer aandacht heeft voor duurzame energie. Dit heeft grote consequenties voor organisaties actief in de energiebranche, zoals onze opdrachtgever. Denk aan innovatieve producten voor de veranderende vraag, veranderingen in de infrastructuur, andere tarieven etc. Door deze veranderende omgeving is er nog meer behoefte aan zekerheid omtrent de beheersing van de risico’s in de organisatie van onze opdrachtgever.

Wat ga je doen?

Als internal auditor beoordeel je de effectiviteit van de interne beheersing. De audits die worden uitgevoerd zijn zowel operational, als IT als financieel. Je bent in staat een audit van het begin tot het eind uit te voeren; vanaf het opstellen van het normenkader tot aan het afstemmen van de rapportage. Naast het uitvoeren van audits, kun je het management ook adviseren. Je mag meedenken en adviseren op het gebied van het optimaliseren van processen en risicomanagement.

Je maakt onderdeel uit van een team van 5 auditors, op dit moment nog met een RE en/of RA achtergrond. De afdeling is IIA gecertificeerd. Het team kent één ervaren leidinggevende die veel vrijheid geeft en goed in staat is om zijn kennis over te dragen.

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt uitstekende voorwaarden:

 • Max 82K op basis van 40 uur;
 • Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou;
 • Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook;
 • Laptop en smartphone, maar kan ook kiezen voor Bring Your Own Device. Dat is wat duurzamer;
 • Onbeperkt reizen met het openbaar vervoer met een OV vrij-abonnement. Kom je met de auto, dan ontvang je een reiskostenvergoeding.

Functie-eisen

 • WO-opgeleid plus een postdoctorale opleiding tot RA, RE of RO (bij voorkeur afgerond);
 • Minimaal 5 jaar relevante auditervaring; Internal Audit ervaring is een pré maar geen harde eis;
 • Goede analytische en communicatieve vaardigheden;
 • Organisatie-sensitief;
 • Ervaring met data-analyse technieken is een pré, evenals affiniteit met IT en projectmanagement;
 • Humor, gedrevenheid en passie voor het vak.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar yalcin@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Yalcin Cetin, Senior Consultant op nummer 06-38170335.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.