IT Risk Officer a.s.r. - Utrecht

Introductie

Werken als IT Risk Officer bij a.s.r. – Doen, Duurzaamheid en Ontwikkeling!

Functie

Werken bij a.s.r. betekent werken bij de duurzaamste Verzekeraar van Nederland en bij de World-Class Workplace 2021, keurmerk beste werkgeverschap. Werken bij a.s.r. betekent ook bijdragen aan een grote digitaliseringsslag, interessant dus. Maar werken bij a.s.r. betekent vooral doen en werken aan je eigen ontwikkeling. Kortom alle reden om verder te lezen.

Wat ga je doen?

Als IT Risk Officer ben je onderdeel van een team van 8 professionals, een team met korte lijnen en een informele cultuur. Er wordt nauw samengewerkt om zo het beste uit jezelf te halen en het beste resultaat neer te zetten. In deze zelfstandige functie ga je één of meerdere bedrijfsonderdelen ondersteunen bij het beheersen van de IT-risico’s met als uiteindelijke doel bijdragen aan de betrouwbaarheid en continuïteit van de IT-diensten. En dat is essentieel, er vindt momenteel immers binnen a.s.r. een grote digitaliseringsslag plaats. Kortom, genoeg te leren en te doen dus!

Concreet

  • Vertalen van IT Risk & Security ontwikkelingen naar de praktijk en vice versa;
  • Adviesfunctie over het mitigeren van IT-risico’s binnen de diverse bedrijfsonderdelen;
  • IT risk assessments faciliteren op tactisch en operationeel niveau;
  • Bevorderen van risico-bewustzijn binnen de organisatie.

Om voor deze inhoudelijke rol in aanmerking te komen beschik je over:

  • WO-werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring binnen (IT) -Risk, -Control of -Audit of relevante ervaring binnen de IT en affiniteit met Risicomanagement;
  • Beschik je over een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Daarnaast herken je je in de volgende vaardigheden:

  • Flexibel en resultaatgericht;
  • Communicatief en socialvaardig goed onderlegd;
  • Organisatiesensitief.

Kortom: een interessante en zelfstandige rol voor een IT Risk professional die toe is aan een 2e of 3e stap!

Jouw arbeidsvoorwaarden:

Deze zijn zonder meer uitstekend te noemen. Bijvoorbeeld met de flexibiliteit om zelf je tijd en je werk in te delen. Salarisindicatie max Euro 5.400,- op basis van 38 uur. Daarnaast een vaste 13e maand en collectieve pensioenregeling. Ruime doorgroeimogelijkheden aan de hand van trainingen en opleidingen.

Waar kom je terecht

Bij de duurzaamste Verzekeraar van Nederland dus met een goede balans tussen mens, milieu en maatschappij. Als Verzekeraar (met de merken Ditzo, Europeesche Verzekeringen, Ardanta en Loyalis), Belegger (a.s.r. Real Estate), Vermogensbeheerder (a.s.r. Vermogensbeheer), Werkgever en betrokken deelnemer aan de samenleving. Het duurzame hoofdkantoor staat in Utrecht, er zijn ruim 4000 medewerkers werkzaam. A.s.r. is beursgenoteerd.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar annemarie@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Annemarie Blaisse, Sr. Consultant op nummer 06-41532393.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.