Manager IT Audit & Risk - bij ARC People - Hilversum

Introductie

Ben je als IT Audit en/of Risk expert op zoek naar een betere work/life-balance en naar opdrachten waarbij je échte impact kunt leveren?

Functie

ARC People is inmiddels acht jaar succesvol binnen audit, risk en compliance. We durven te concurreren met big four en big twenty, vanwege onze deskundigheid, persoonlijke aanpak en faire tarieven. Dankzij jarenlange ervaring en een sterke focus beschikken wij over een kennisvoorsprong binnen deze drie specialistische vakgebieden. Draag jij met jouw IT Audit en/of Risk expertise bij aan de verdere groei van ARC People en haar klanten?

Wat worden jouw bijdragen?

Als expert ga je onze toonaangevende klanten ondersteunen bij relevante uitdagingen op het gebied van IT Audit en/of Risk. Maar dat is niet het enige. Je werkt namelijk ook samen met je collega’s actief mee aan de verdere positionering en uitbouw van ARC People. Er zijn immers volop kansen! Die kansen benut je vooral door te handelen vanuit deskundigheid, (lange-termijn) relaties en oprechte interesse. Op zo’n manier is koude acquisitie gelukkig niet nodig. Ook begeleid je onze trainees en deel je jouw kennis met hen en de andere collega’s.

Wie ben jij?

Wat we in ieder geval van je nodig hebben, is een afgeronde WO-opleiding + RE-titel en minimaal 8 jaar werkervaring op het gebied van IT audit en/of IT risk. Je houdt van projectmatig werken en het delen van kennis. Je bent communicatief vaardig, daadkrachtig en resultaat gedreven. Je vindt onze kernwaarden niet meer dan logisch.

Wie zijn wij?

Bij ARC People draait alles om deskundigheid, duurzame relaties en oprechte interesse. Gemiddeld 50 professionals vertegenwoordigen ARC People bij bijna 200 toonaangevende klanten. Je werkt samen met een vast team bestaande uit 15 ambitieuze en gedreven interne professionals, een steeds wisselend aantal trainees en een groot aantal interim professionals. Bij ons krijg je het vertrouwen om jouw eigen verantwoordelijkheid te pakken. We hebben korte lijnen en doen veel aan onderlinge kennisdeling. We drinken op vrijdagmiddag regelmatig een goed glas wijn en ontmoeten elkaar graag op kantoor. Hier kom je af en toe ook een viervoeter tegen. En MVO blijft hier niet bij louter woorden.

Ons aanbod voor jou

Bij ons vind je een goede work/life balance en kun je je echt verdiepen in het vakgebied en de uitdagingen van jouw klant(en). Je krijgt leuke collega’s die binnen een familiaire omgeving hele mooie ambities realiseren. Uiteraard bieden we je ook graag een goed salaris, een bonus bij geleverde kwaliteit en een deling in de winst. Er zijn ruime doorgroeimogelijkheden, eventueel zelfs tot medeaandeelhouder. Je krijgt een leaseauto, een jaarcontract met het vooruitzicht op een vaste aanstelling, 28 vakantiedagen en een goede pensioenregeling.

Gaan we dit avontuur samen aan?

Solliciteer dan via onze website. Je CV en motivatie e-mailen, kan ook: sander@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Sander van Oosten, Partner, via 06-18804323. Hij licht deze mooie uitdaging graag verder toe. Een vrijblijvende kennismaking kan ook altijd!

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen we daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.